"ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ έκτακτη Γενική Συνέλευση"

Close
"ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ έκτακτη Γενική Συνέλευση"

Ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών της Αλκής. Πυρά... κατά του Γιώργου Κουττούκη.

Αναλυτικά:

Για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιώργος Κουττούκης, τοποθετήθηκε σε ΜΜΕ λέγοντας πολλά και διάφορα για την ομάδα ΜΑΣ. 

Τονίζουμε το ΜΑΣ διότι ο κ. Κουττούκης αναφέρεται συνεχώς για την «ομάδα του». Να ξεκαθαρίσουμε ξανά λοιπόν, ότι η ΑΛΚΗ δεν ανήκει κανενός. Η ΑΛΚΗ ανήκει σε όλους εμάς που ήμασταν πιστοί στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα χωρίς κανένα αγωνιστικό αντάλλαγμα. 

Επιπλέον, ως ΣΥ.ΦΙ ΑΛΚΗΣ θέτουμε για ακόμη μια φορά κάποια ζητήματα με την ελπίδα ο κ. Κουττούκης να απαντήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επί της ουσίας.

1) Αφού ο ίδιος πήγε στην Αστυνομία, ας μας πει από πού προήλθε η στοιχηματική δραστηριότητα. Εξηγήστε επιτέλους του ΑΛΚΑΙΟΥ, ο οποίος παρακολουθεί το Σωματείο και την ομάδα του να διασύρεται, για τι πράγμα μιλάτε.

2) Ας μας εξηγήσει επιτέλους ο κ. Κουττούκης με ποιο τρόπο μπορεί να έχει κέρδος από μια ομάδα όπως την Αλκή. Περιμένουμε.

3) Επειδή ακούμε συνεχώς την φράση «η ομάδα μου», ας μας πει ο κ. Κουτούκης ποια ήταν η σχέση του με την ΑΛΚΗ ή τι τον συνδέει με το Σωματείο μας πέραν από την ευκαιρία που βρήκε μέσω των τραγελαφικών Γενικών Συνελεύσεων να αναλάβει την ομάδα μας.

4) «Δύο σοβαροί επιχειρηματίες ασχολήθηκαν τα τελευταία χρόνια με το ποδόσφαιρο. Ο κ. Παπασταύρου και εγώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουττούκης. Ας εξηγήσει λοιπόν με ποιο δικαίωμα προσβάλλει τη μεγάλη πλειοψηφία των εκάστοστε Προέδρων της ΑΛΚΗΣ και ειδικά τον Άντη Λόππα που κράτησε ζωντανό το όνομα της.

5) Ένας σοβαρός επιχειρηματίας κ. Κουττούκη, στην επένδυση του προσλαμβάνει επαγγελματίες και όχι συγγενείς και φίλους. Προσλαμβάνει άτομα καταρτισμένα για να πετύχει τους στόχους του και δεν επιλέγει πρόσωπα βάση κομματικών πάρε - δώσε.

Πέραν των πιο πάνω, για τα οποία περιμένουμε επιτέλους ουσιαστικές απαντήσεις, να ξεκαθαρίσουμε τα εξής.

1) Από τον ΑΛΚΗ και τον κόσμο της δεν πρόκειται να αποκομίσετε το παραμικρό κομματικό όφελος. Βάλτε το όλοι καλά στο μυαλό σας.

2) ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από το Σωματείο να ανακοινώσει έκτακτη Γενική Συνέλευση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Υ.Γ: Η ΑΛΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ. 

ΣΥ.ΦΙ ΑΛΚΗΣ