Δεν θα κάνει έφεση- "Υπέρογκο το ποσό που χρειάζεται" (Βολές κατά Π. Εισαγγελέα)

Close
Δεν θα κάνει έφεση- "Υπέρογκο το ποσό που χρειάζεται" (Βολές κατά Π. Εισαγγελέα)

Λόγω οικονομικού ο Αχυρώνας Λιοπετρίου δεν θα εφεσιβάλει την απόφαση του Πειθαρχικού Εισαγγελέα να μην κατακυρώσει τον αγώνα με την Αλκή υπέρ του (σ.σ η ομάδα της Λάρνακας χρησιμοποίησε τέσσερις διακοπές στο παιχνίδι για τις αλλαγές).

"Ο τρόπος που χειρίστηκε ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας το όλο θέμα καθώς και το υπέρογκο ποσό που χρειάζεται το Σωματείο μας για να κάνει έφεση μας αναγκάζουν να μη δώσουμε συνέχεια στην υπόθεση. Θα περιοριστούμε στο να εκφράσουμε δημόσια τη διαφωνία και την απογοήτευσή μας για την απόφαση αυτή και να αφήσουμε τον κόσμο να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για την ορθότητά της".

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΧΥΡΩΝΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ συνεδρίασε έκτακτα το Σάββατο, 9/01/2021 και εξέτασε το θέμα της απόφασης του Πειθαρχικού Εισαγγελέα αναφορικά με την παράβαση όρου της εγκυκλίου 477/2020-2021 από πλευράς του Σωματείου ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ στο μεταξύ μας παιχνίδι στις 28/12/2020.

Για τη συγκεκριμένη απόφαση το Δ.Σ. του ΑΧΥΡΩΝΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ επιθυμεί να δηλώσει τα πιο κάτω:

Α.  Διαφωνούμε κάθετα με τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα ο οποίος στηρίζει την απόφαση σε δύο σημεία:

1.    Κρίνει ότι η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της ΑΛΚΗΣ δεν επηρεάζει το Σωματείο μας κάτι που δεν ισχύει αφού ο παίκτης που μπήκε στο γήπεδο, αντικανονικά σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο, συμμετείχε στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας και έχασε το παιχνίδι.

2.    Κρίνει ότι την κύρια ευθύνη για την παράβαση της εγκυκλίου φέρουν οι διαιτητές ενώ λίγες βδομάδες προηγουμένως σε παιχνίδι της ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ που και πάλι παραβιάστηκε  η σχετική εγκύκλιος η ευθύνη δεν έπεσε στους διαιτητές και η ομάδα του ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ έχασε το παιχνίδι.

Β.  Ο τρόπος που χειρίστηκε ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας το όλο θέμα καθώς και το υπέρογκο ποσό που χρειάζεται το Σωματείο μας για να κάνει έφεση μας αναγκάζουν να μη δώσουμε συνέχεια στην υπόθεση. Θα περιοριστούμε στο να εκφράσουμε δημόσια τη διαφωνία και την απογοήτευσή μας για την απόφαση αυτή και να αφήσουμε τον κόσμο να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για την ορθότητά της.

Σημείωση: Το Σωματείο μας δεν έχει κανένα απολύτως παράπονο από το Σωματείο ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ με το οποίο διαχρονικά έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις.