Ο προπονητής της Αλκής Άγης Καμένος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ"...
Μεταξύ άλλων ανέφερε στον συνάδελφο Πάνο Λάρκο:
-"Δεν έζησα τον κ. Φαντούση όμως άκουσα ότι ήταν ένας δυναμικός άνθρωπος, πρόσφερε πολλά στην Αλκή. Έδωσε αρκετά λεφτά. Είναι οικογένεια".
-"Όταν ήρθα στην ομάδα τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα. Η ομάδα ήταν χαμηλά. Βελτιωθήκαμε. Η ομάδα κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Το ρόστερ μας δεν είναι και τόσο μεγάλο. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα όσο γίνεται πιο ψηλά στην βαθμολογία".
-"Πολύ καλή ομάδα ο Άρης, με γεμάτο ρόστερ. Με ξεκάθαρους στόχους. Θα πάμε στο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Είναι ένα ντέρμπι θα πάμε για να κερδίσουμε".
-"'Εχει κάνει καλά παιχνίδια ο Ολαντούτζι. Έχει τρομερά σωματικά προσόντα, είναι επαγγελματίας. Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο".
-"Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Από την ημέρα που ήρθα λέγονται διάφορα. Κάποια πράγματα είναι φυσιολογικά γιατί η Αλκή έχει πίεση. Δεν επηρεάζομαι εγώ. Θέλω να τελειώσω την σεζόν, να επιτευχθούν οι στόχοι που βάλαμε μαζί".
-"Δεν ένιωσα ποτέ ότι οι παίκτες δεν θα αγωνίζονταν για την ομάδα, για μένα. Σε όλα τα παιχνίδια υπήρχε μεγάλη προσπάθεια από όλους".