"Για πολλούς είμαι άγνωστος όμως πιστεύω στον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου"

Close
"Για πολλούς είμαι άγνωστος όμως πιστεύω στον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου"

Στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μίλησε ο Κύπρος Μούζουρος, προπονητής της Αλκής. Όλα όσα μας είπε για τη νέα εποχή στην Αθάνατη, τους στόχους της ομάδας και τον προγραμματισμό…

Αρχικά για τον στόχο της ομάδας… “Εκ του ονόματος της Αλκής στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλιώς δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να ξεκινήσεις”.

Για τον προγραμματισμό… “Για τους Κύπριους έμεινε μόνο μια θέση ενώ για τους ξένους, μας απομένουν δύο θέσεις για κοινοτικούς και δύο για ξένους. Έχουμε κλείσει το τρίο των τερματοφυλάκων. Υπάρχουν σίγουρα κάποιες δυσκολίες στην νέα εποχή που έφερε ο κορονοϊός με παίκτες από συγκεκριμένες χώρες. Θα κλείσει σύντομα το ρόστερ όμως δεν θέλουμε να πιεστούμε με τον χρόνο”.

Για τον επενδυτή και τη διοίκηση… “Η διοίκηση του Σωματείου και ο πρόεδρος της Εταιρείας συνεργάζονται μονοιασμένοι για να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που χρειάζεται και εκεί που της αξίζει. Το όνομα και μόνο της Αλκής προβληματίζει θετικά κάποιους παίκτες που δεν θα έμπαιναν στη διαδικασία να διαπραγματευτούν για ομάδα της Β΄Κατηγοριάς”.

Για το νέο πρωτάθλημα… “Το ότι θα υπάρχουν 6 θέσεις για διαβάθμιση και δύο για άνοδο θα κάνει το πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Τις ομάδες όμως δεν τις κάνουν τα μπάτζετ αλλά η σωστή και μεθοδική δουλειά οπόταν είναι βέβαιο πως πρέπει να βλέπουμε κάθε αντίπαλο με ξεχωριστό πλάνο γιατί το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο”.

Ένα μήνυμα στον κόσμο της Αλκής… “Ξέρω πως για πολλούς είμαι άγνωστός και πρέπει κι εγώ να αποδείξω στο γήπεδο ποιος είμαι. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει επιφύλαξη και είναι φυσιολογικό, όμως εγώ πιστεύω στον εαυτό μου και στις δυνάμεις τις δικές μου αλλά και των συνεργατών και των ποδοσφαιριστών μου. Έχω ξεκινήσει ήδη να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να φέρουμε την Αλκή στη φυσική της θέση στην Α΄Κατηγορία”.

Αντρέας Ροκόπος