Για πρώτη φορά αντίπαλοι Ποντικός VS Ποντικός!

Για πρώτη φορά αντίπαλοι Ποντικός VS Ποντικός!

Για 90 λεπτά αντίπαλοι… το αίμα νερό δεν γίνεται και αυτό μας θυμίζει πόσο όμορφο είναι το ποδόσφαιρο! Ο Αντρέας Ποντικός και Γιώργος Ποντικός, είναι αδέρφια και έπαιξαν για πρώτη φορά αντίπαλοι, αφού ο Αντρέας είναι ποδοσφαιριστής της Αλκής και ο Γιώργος της Αναγέννησης Δερύνειας!

Κ

Αν και η ομάδα της Δερύνειας πήρε τη νίκη, αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει είναι η εμπειρία των δύο αδερφών που έπαιξαν αντίπαλοι.

Κ

Οι δύο νεαροί έπαιξαν στις Ακαδημίες της Ομόνοιας και της Σαλαμίνας αλλά χθες έπαιξαν αντίπαλοι για λογαριασμό των ομάδων τους στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. 

Το ποδόσφαιρο ρέει στις φλέβες τους και είναι… οικογενειακή υπόθεση αφού πατέρας των δύο νεαρών είναι ο Γιαννάκης Ποντικός, παλαίμαχος άσος που πέρασε από την Ομόνοια και τον Απόλλωνα και τώρα διατελεί χρέη προπονητή. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής προχώρησε σε με μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση και συνάμα γεμάτη «ανάμεικτα συναισθήματα» όπως έγραψε η οποία είναι φυσικά αναφερόμενη στους γιους του… αφού έπαιξε «γιος εναντίων γιου».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Δείτε το φωτογραφικό υλικό:

Βάνα Λειβαδιώτη