"Η ομάδα βρήκε τα πατήματα της, θέλουμε να απαντήσουμε"

"Η ομάδα βρήκε τα πατήματα της, θέλουμε να απαντήσουμε"

Στο κεντρικό δελτίο του NewsRoom στην DIGITAL TV και στο ένθετο SportsRoom, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος, το βράδυ της Δευτέρας (07/02).

Οι τοποθετήσεις του:

"Ήταν ένα παιχνίδι Must Win για εμάς, θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι"

"Έπρεπε να μπούμε μέσα συγκεντρωμένοι, με δύναμη, θέληση και ταπεινότητα, καθώς θέλαμε τους τρεις βαθμούς"

"Η ομάδα βρήκε τα πατήματα της, είχε κτιστεί μία καινούργια ομάδα. Στο πρώτο μισό αγωνιζόμασταν συνέχεια με 7-8 απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών"

"Η επιστροφή αυτών, έδωσε την δυνατότητα στο προπονητικό τιμ να δουλέψει σωστά και να αποκτήσουν ομοιογένεια"

"Ο Ποσίνκοβιτς, έδειξε από το πρώτο παιχνίδι πως θα έδινε αρκετές λύσεις και βοήθειες, είναι μέσα σε όλες τις φάσεις και χαράς μας που τον έχουμε"

"Δύσκολο παιχνίδι με τον Ακρίτα στο Παφιακό. Θα πάμε διαβασμένοι με στόχο την νίκη και να πάρουμε πίσω αυτό που πήρε ο Ακρίτας από εμάς. Θέλουμε να απαντήσουμε."

"Δεν μας βρίσκει σύμφωνους, με όλο αυτό. Οι σχέσεις των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια είναι άψογες και με το πέρας του χρόνου θα κρατηθούν ακόμη στα ψηλά"

"Τα μικρά περιστατικά, τα αφήνουμε πίσω μας γιατί σίγουρα δεν μας βρίσκουν σύμφωνους"

"Το ότι απολογηθήκαμε δημόσια, φαίνεται πόση εκτίμηση έχουμε στην Νέα Σαλαμίνα και στον κόσμο της"