ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από Asier Arranz

Close
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από Asier Arranz

Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρεται στον ποδοσφαιριστή Asier Arranz ο οποίος αγωνίστηκε για μικρό διάστημα (6 συμμετοχές) στην Αλκή από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως υπέγραψε συμβόλαιο για 1.5 χρόνο στην Αλκή αλλά ενώ η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις δεν τον ειδοποίησε να επανέλθει.

ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ eladelantado.com

Ο Asier, ο οποίος επέστρεψε στην Ισπανία τον Μάιο μετά την επιβεβαίωση της αναστολής του κυπριακού πρωταθλήματος, παρέμεινε σε φόρμα παρά τον περιορισμό ωστόσο ενώ προετοιμαζόταν ατομικά και έκανε καλή δουλειά, περιμένοντας την κλήση από την Αλκή για να επιστρέψει στην προπόνηση αυτό το τηλεφώνημα δεν έχει πραγματοποιηθεί, παρά το γεγονός ότι ο Κυπριακός σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει την προπόνηση.

Ο Asier αναγκάστηκε να βάλει την υπόθεσή του στα χέρια των δικηγόρων.... «αφού έπρεπε να υπηρετήσω άλλη μια σεζόν. Περιμένω να με ειδοποιήσει ο σύλλογος αν θέλουν να συνεχίσω ή όχι"

Ο ποδοσφαιριστής έχει απευθυνθεί δύο φορές στον σύλλογο ζητώντας τους απάντηση, αλλά δεν έχει πάρει απάντηση, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Αλκή ("που έχει αλλάξει ιδιοκτήτες" επισημαίνει τον παίκτη) δεν θέλει τον Άσιερ να επιστρέψει στην Κύπρο και το κάνει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, "επειδή έχω την προσφορά που υπέγραψα και το συμβόλαιο που με συνδέει με το σύλλογο. Θα διεκδικήσω τα δικαιώματά μου».

"Εδώ είμαστε συνηθισμένοι με άλλο τρόπο να κάνουμε τα πράγματα, πιο καθαρά και με διαφάνεια. Εκεί βλέπετε πράγματα που δεν είναι πολύ φυσιολογικά. Είναι πιθανό οι νέοι ιδιοκτήτες, βλέποντας ότι η ομάδα δεν πήγε την περασμένη σεζόν, αποφάσισαν να αλλάξουν ολόκληρη την ομάδα. Και αυτό είναι κάτι που καταλαβαίνω, αλλά θα ήθελα να ειδοποιηθώ για να βρω το μέλλον μου".

ΑΠΟΕΛ