ΛΟΠΠΑΣ/“Μπάτζετ γύρω στο μισό εκατομμύριο-Πρωτοκλασάτοι παίκτες”

Close
ΛΟΠΠΑΣ/“Μπάτζετ γύρω στο μισό εκατομμύριο-Πρωτοκλασάτοι παίκτες”

Νέα εποχή ανατέλλει στην Αλκή που γίνεται εταιρεία με επικεφαλής τον Γεώργιο Κουττούκη και πρόεδρο του Δ.Σ του Σωματείου τον Άντη Λόππα. Το kerkida.net επικοινώνησε με τον κ. Άντη Λόππα που μας μίλησε για το νέο πρότζεκτ. 

Σε πιο στάδιο είναι η συμφωνία για εταιρεία με την πλευρά Κουττούκη… “Εντός των επόμενων 4-5 ημερών θα κλείσει το θέμα και θα πέσουν οι υπογραφές. Οι προφορικές συμφωνίες που έγιναν πριν 3-4 βδομάδες θα τηρηθούν”.

Για τον προγραμματισμό της ομάδας… “Πιστεύω θα πάμε καλά αφού όλοι ήδη κινούνται στο στήσιμο της ομάδας. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις για ποδοσφαιριστές και προπονητές. Μιλώντας με τον πρόεδρο της Εταιρείας, ο στόχος είναι να κάνει μια δυνατή ομάδα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα”.

Πως θα είναι το μοντέλο της εταιρείας… “Το Δ.Σ της εταιρείας θα παίρνει τις αποφάσεις και στο Δ.Σ θα είμαι και εγώ ως ο πρόεδρος του σωματείου. Το συμβούλιο θα δουλέψει με επαγγελματική μέθοδο. Ο πρόεδρος τις Εταιρείας έχει σπουδές στα οικονομικά και στη διοίκηση επιχειρήσεων”.

δφ

Ο Γιώργος Κουττούκης

Σε ποια επίπεδα θα κινείται το μπάτζετ… “Το μπάτζετ θα είναι γύρω στις 400-500 χιλιάδες”.

Για την περσινή σεζόν… “Η περσινή χρονιά θα ήθελα να διαγραφεί από την μνήμη μου. Έχω κάποιο ενθουσιασμό για φέτος. Νομίζω θα είναι πολύ καλά τα πράγματα. ο κόσμος να κάνει λίγη υπομονή και θα γίνουν σοβαρές κινήσεις”.

Για τη επόμενη σεζόν… “Θα είναι δύσκολη χρονιά οικονομικά αφού οι εισπράξεις θα είναι χαμηλότερες. Οι χορηγοί υπέστησαν ζημιές. Ως εκ τούτου θα επηρεαστεί και το μπάτζετ. Με 6 από τις 18 ομάδες να πέφτουν πιστεύω θα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι ένα μείγμα με αρκετούς Κύπριους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές”.

Αντρέας Ροκόπος