ΣΙΑΠΑΝΗΣ/“Ξέρουμε που ήρθαμε-Το νέο πρότζεκτ θα στεφθει με επιτυχία”

Close
ΣΙΑΠΑΝΗΣ/“Ξέρουμε που ήρθαμε-Το νέο πρότζεκτ θα στεφθει με επιτυχία”

Ο Γιώργος Σιαπάνης μετά από μια εξαιρετική χρονιά με τον Διγενή Μόρφου συνεχίζει την καριέρα του στην Αλκή. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net για τη νέα του πρόκληση.

Τι σημαίνει για σένα η μεταγραφή στην Αλκή; “Η μεταγραφή στην Αλκή αποτελεί για εμένα το επόμενο βήμα στην καριέρα μου καθώς γίνομαι πλέον μέλος μιας ιστορικής ομάδας που έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Για ποιους στόχους σας μίλησε ο προπονητής τη νέα σεζόν; “Ο  προπονητής τόνισε από την πρώτη μέρα ότι στόχος της ομάδας δεν είναι τίποτε άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια”.

Ο προσωπικός σου στόχος με την Αλκή; “Σε ατομικό επίπεδο στόχος μου είναι δουλεύοντας σκληρά καθημερινά στο γήπεδο να εξελιχθώ περισσότερο σαν ποδοσφαιριστής. Ο κυριότερος μου στόχος όμως είναι κάθε βδομάδα να είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητηθεί από τον προπονητή και τιμ του ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τον στόχο της”

Για το νέο πρότζεκτ με πρόεδρο της Εταιρείας Γιώργο Κουτούκκη; “Ο κ. Κουτούκκης μας έδωσε να καταλάβουμε ότι η ομάδα θα δουλέψει σε φουλ επαγγελματικά πλαίσια και θα είναι δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Σε συνδυασμό με την εμπειρία χρόνων του κ. Λόππα και των συνεργατών του θεωρώ ότι το νέο πρότζεκτ θα στεφθεί με επιτυχία”

Για το νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος; “Σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό καθώς θα γίνει μεγάλη μάχη για την άνοδο όσο και για τη διαβάθμιση αφού για πρώτη χρονιά πέφτουν 6 ομάδες”

Το μεγάλο διάστημα αποχής από το ποδόσφαιρο πως επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές; “Παρακολουθώντας την επανέναρξη των μεγάλων πρωταθλημάτων είναι εμφανές ότι οι ποδοσφαιριστές είναι επηρεασμένοι τόσο σε πνευματικό επίπεδο όσο και στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Θεωρώ ότι με τη νέα σεζόν οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο μέχρι να βρουν τα πατήματά τους και να επανέλθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς”
 

Αντρέας Ροκόπος