ΣΟΒΑΡΕΣ καταγγελίες-δηλώσεις/"Ασέλγησαν στην ομάδα, έπρεπε να είναι φυλακή"!

Close
ΣΟΒΑΡΕΣ καταγγελίες-δηλώσεις/"Ασέλγησαν στην ομάδα, έπρεπε να είναι φυλακή"!

Έντονος για τα όσα βιώνουν στην «Αθάνατη» ο προπονητής Κύπρος Μούζουρος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Derby».

Σε ανθρώπους που στέκονται εμπόδιο στην προσπάθεια της Αλκής έκανε λόγο ο προπονητής της ομάδας της Ορόκλινης. Ο Κύπριος τεχνικός μιλώντας στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 και τους Πανίκο Χατζηλιασή και Ανδρέα Κάντηλο.

«Επειδή ξέρω ότι θα τα βρούμε μπροστά μας, πρέπει να μιλήσουμε ανοικτά στον κόσμο της Αλκής. Είναι μία μειοψηφία, για κάποιο λόγο δεν βρέθηκε κάποιος να τους βάλει στη θέση τους. Ελπίζω σιγά-σιγά να αγαπήσουν την ομάδα και να σταματήσουν να στεναχωριούνται για τα αποτελέσματα» είπε αρχικά.

Μετά από ερώτηση ποιοι είναι αυτοί και γιατί γίνεται τέτοια αντιπολίτευση, απάντησε:

«Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια φέτος για να γίνει μία νέα αρχή. Η Αλκή έχει περάσει πολλά από κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι είναι γνωστοί στην κοινωνία, που έχουν καταντήσει την Αλκή, ένα ιστορικό σωματείο με ένα υπέροχο και παθιασμένο κόσμο, να βρεθεί να παίζει στην δ’ κατηγορία και σε κάποια στιγμή λόγω χρεών να βρεθεί σε κώμα. Αν δεν βρεθόταν ο κ. Λόππας, να λέμε την αλήθεια, να την αναστήσει, θα έμενε εκεί κλινήρης.

Ο κ. Λόππας κατάφερε και ζωντάνεψε την Αλκή, την έφερε στο σημείο που την έφερε και υπάρχει μία άλλη κατάσταση τώρα που είναι συνέχεια της προσπάθειας του. Οι ίδιοι άνθρωποι που ασέλγησαν πάνω στην Αλκή, έκαναν ενέργειες από το καλοκαίρι να μπουν μέσα σε αυτή την προσπάθεια. Όλος ο κόσμος ξέρει το ποιόν τους και που θα έπρεπε να είναι αυτοί οι άνθρωποι».

Πού θα έπρεπε να είναι;

«Στη φυλακή έπρεπε. Ελέγχουν 15-20 άτομα, τα οποία από την πρώτη μέρα αυτής της προσπάθειας δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να πυροβολούν αυτή τη προσπάθεια. Αφήστε μας, όμως, να αποτύχουμε και μετά να μας χτυπήσετε. Αυτό το πράγμα έχει ξεφύγει, έχει αρχίσει να επηρεάζει και τους ποδοσφαιριστές μου. Είναι κρίμα. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι η δεύτερη μου οικογένεια, οφείλω πάνω από όλα να τους προστατεύσω αυτούς».

Προσπαθούν να τρυπώσουν και στα αποδυτήρια;

«Παντού. Περνάμε μία δύσκολη κατάσταση και το λέω να φεύγει έξω για να μάθει ο κόσμος τι περνάμε. Ασέλγησαν στην Αλκή και θέλουν να ασελγήσουν πάλι. Ε δεν θα τους κάνουμε τη χάρη, θα σταθούμε ασπίδα. Δεν φοβάμαι κανένα, θα προστατέψω τους ποδοσφαιριστές μου. Καλώ τους φίλους που αγαπούν την Αλκή, που δεν έχουν κανένα συμφέρον, να σταθούν δίπλα στην ομάδα».

Μήπως ήθελαν να εμπλακούν και στο μεταγραφικό:

«Καλά να ‘στε. Τι περάσαμε το καλοκαίρι, μόνο εμείς το ξέρουμε. Το λέω για να το ακούσει ο κόσμος. Αυτή η ιστορία έχει γυρίσει σελίδα η Αλκή. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να το καταλάβουν. Ασέλγησαν αρκετά στο σώμα της Αλκής. Φτάνει».

Για τον επενδυτή (σ.σ. Γιώργος Κουττούκης) θα ανεχτεί αυτή την κατάσταση;

«Έρχεται σήμερα από το εξωτερικό. Έχει δεσμευτεί ότι θα ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της ομάδας».

σσσσ