"Δυστυχώς οι εγκαταστάσεις δεν έχουν αλλάξει..."

"Δυστυχώς οι εγκαταστάσεις δεν έχουν αλλάξει..."

Στην σημερινή εκπομπή της Digital TV, «Στην Κερκίδα», ο Τεχνικός Διευθυντής της Αναγέννησης, Αδάμος Αδάμου, μίλησε για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας αλλά και για την ομάδα της Δερύνειας.

Δείτε όσα δήλωσε:

Το πρωτάθλημα που έχει σκαμπανεβάσματα: «Από την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα έχει αλλάξει … οι διαφορές μεταξύ των ομάδων έχουν σμικρυνθεί. Με την πάροδο του χρόνοι οι ομάδες θα ξεχωρίσουν, πιο ανταγωνιστικό φέτος από πέρσι»

Για την «συνεισφορά» του κόσμου που το παρακολουθεί: «Μεγάλωσε ο ανταγωνισμός, δυστυχώς οι συνθήκες, τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις δεν έχουν αλλάξει. Χρειάζεται προβολή από την ΚΟΠ και τα ΜΜΕ. Να μην σκεφτεί κάποιος παίχτης από την Α’ Κατηγορία να παίξει στην Β’. Θεωρεί ότι θα πέσει το επίπεδο αν παίξει Β’ Κατηγορία και αυτό είναι η αλήθεια».

Για την ομάδα της Αναγέννησης: «Πάντα μια παραδοσιακά ομάδα της Β’ Κατηγορίας. Με την οικονομική ενδυνάμωση άλλων ομάδων, υστερούμε. Υπάρχει η νοοτροπία, με ένα χαμηλό προϋπολογισμό καταφέραμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Εστιάσαμε σε Κύπριους παίκτες που τους ξέρουμε».

Για τη νίκη επί της Αλκής με «πεντάρα»: «Οι άρτιες εγκαταστάσεις που έχουμε βοηθούν. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία. Στόχος μας, να τερματίσουμε στην πρώτη οχτάδα».

Κ

Την εκπομπή "Στην Κερκίδα" οδηγεί με ασφάλεια το Nissan Qashqai e-POWER του Ομίλου Πηλακούτα

Κ