Πένθος στην Αναγέννηση

Close
Πένθος στην Αναγέννηση

Ανακοίνωση από την Αναγέννηση... 

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μέλους του Σωματείου μας, Αρέστη Χριστόδουλου Άσπρου (Καρώνια), ο οποίος απεβίωσε σήμερα Κυριακή, 10/05/20. Ο εκλιπόν διετέλεσε δραστήριο μέλος του Σωματείου μας για πολλά χρόνια . Υπηρέτησε το Σύλλογο μας από νεαρή ηλικία σε διάφορα πόστα και ανέπτυξε πλουσιότατη δράση μέσα από τις δραστηριότητες της Αναγέννησης, ιδιαίτερα στον πολιτιστικό τομέα. Ποιος άλλωστε δε θυμάται τις Χριστουγεννιάτικες Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις του Σωματείου, με το «μόνιμο» εκφωνητή των δελτίων ειδήσεων, μ. Αρέστη Άσπρου, Συμμετείχε σε πάρα πολλές θεατρικές παραστάσεις σαν ηθοποιός και ήταν παρόν σε κάθε εκδήλωση και δραστηριότητα του Σωματείου μας. Όντας μέλος οικογένειας με βαθιές καλλιτεχνικές ρίζες (γιός του Μεγάλου Λαϊκού Ποιητή της Δερύνειας, Χριστόδουλου Καρώνια), βόηθησε στην οργάνωση θεατρικών, καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η συμμετοχή του δεν σταματά στον πολιτιστικό τομέα αλλά συνεχίζεται και στον αθλητικό. Ποδοσφαιριστής της ομάδας του Σωματείου μας την δύσκολη, απ’ όλες τις απόψεις, περίοδο ΄68-΄72, όπου γινόταν και η προετοιμασία της ένταξής του Συλλόγου στην ΚΟΠ. Σύμφωνα με τον τότε προπονητή της ομάδας μας Πασχάλη Φώκκη, ο μ. Αρέστης ήταν ποδοσφαιριστής χαμηλών τόνων, πειθαρχημένος, προσπαθητικός και αποτελούσε το επίκεντρο και τη ψυχή της παρέας με το ευφυέστατο χιούμορ του. Μυημένοι από τον Πατέρα τους, στο πνεύμα του Συλλόγου μας, τα παιδιά του, Αντρέας, είναισταθερό στέλεχος του Σωματείου και συμμετέχειανελλιπώς στις εκδηλώσεις μας, όπως επίσης και ο Χρίστος, ταλαντούχος πετοσφαιριστής, αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος της Πετοσφαιρικής μας Ομάδας.

Για ακόμα μια φορά εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην σύζυγο τουΧρυσταλένη Παυλάκη Άσπρου (αδελφή του μ. τέως Προέδρου του Σωματείου Παύλου Παύλου), όπως επίσης και στα παιδιά τουΑντρέα και Χρίστο Άσπρου
Το Δ.Σ. σε ένδειξη εκτίμησης της προσφοράς του αείμνηστου Αρέστη προς το Σύλλογο μας, αποφάσισε όπως συλλυπηθεί δημόσια (μέσω των ΜΚΔ), αντιπροσωπεία του Δ.Σ. παραστεί (κατά το δυνατόν) στην κηδεία, συλλυπηθεί την οικογένεια του και καταθέσει στεφάνι.

ΦίλεΑρέστη Άσπρου, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου! Αιωνία η μνήμη!
Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα, 11/05/20 και ώρα 4:00μ.μ., στην Εκκλησία τα του Αγίου Φανουρίου στο χώρο του νέου κοιμητήριο, στη Δερύνεια. Μετά από παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντος, αντί στεφάνων, μπορούν να γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικό σκοπό. Εκτός από τονχώροτης εκκλησίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων, μπορούν να γίνονται εισφορές στο τηλ. 99339874, Σταυρούλα Παύλου.

Δ.Σ. Αναγέννησης Δερύνειας Δερύνεια, 10/05/2020