Β' Κατηγορία/H Κορυφαία 11άδα (και η αναπληρωματική) του πρωταθλήματος!

Close
Β' Κατηγορία/H Κορυφαία 11άδα (και η αναπληρωματική) του πρωταθλήματος!

Μεγάλη “μάχη” γίνεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, με την ΕΝΠ να οδηγεί την κούρσα μετά από 13 αγωνιστικές. Σχεδόν οι μισές ομάδες από τις 16 κάνουν… όνειρα για άνοδο, αφού η πρώτη τετράδα εξασφαλίζει “μαγικό χαρτάκι”. Οι υπόλοιπες ομάδες θα δώσουν “μάχη” για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. 

Ο Κύπριος προπονητής και αναλυτής Σάββας Μαγκαφάς (σ.σ διευθυντής των Ακαδημιών του Εθνικού Λατσιών), επέλεξε την κορυφαία εντεκάδα (και αναπληρωματική 11άδα) στη μέχρι τώρα διαδρομή του πρωταθλήματος για το kerkida.net.

“Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα φέτος στη Β΄ Κατηγορία. Οι παίκτες που επέλεξα αποτελούν σημαντικά γρανάζια για τις ομάδες τους. Οι επιλογές έγιναν βάση της αγωνιστικής τους παρουσίας. Χρόνος συμμετοχής, σταθερή παρουσία και καθοριστικά τέρματα που πέτυχαν ή ασίστ που έχουν μοιράσει”, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας ο Σάββας Μαγκαφάς.

Πάμε να δούμε τις επιλογές του κόουτς σε σχηματισμό 4-3-3

Κορυφαία 11άδα

Κάτω από τα δοκάρια ο Βεσελόφσκι (ΕΝΠ). Στα στόπερ οι Ντρέκσα (ΕΝΠ) και Ντιακιτέ (Νέα Σαλαμίνα). Δεξί μπακ ο Τζαΐλσον (Π.Ο Ξυλοτύμπου) και αριστερό μπακ ο Λουίς Σίλβα (ΕΝΠ). Στη μεσαία γραμμή ως εξάρι ο Πουτζιουρής (Ερμής) και μπροστά του οι Πιρές (Ονήσιλος) και Μέιρα (ΕΝΠ). Στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Κουμουρής (Νέα Σαλαμίνα), αριστερά ο Χατζηβασίλης (Καρμιώτισσα) και στην κορυφή ο Γέλαβιτς (Ακρίτας).

Αναπληρωματική 11άδα

Στο τέρμα ο Κίσσας (Νέα Σαλαμίνα), δεξί μπακ ο Σέχιτς (Ακρίτας), αριστερό μπακ ο Φιάκας (Αλκή), στο κέντρο της άμυνας Γαβριηλίδης (Ομόνοια 29Μ) και Αγγελή (Καρμιώτισσα). Στο κέντρο ως ανασταλτικός χαφ ο Παπαπερικλέους (Ολυμπιάς), εσωτερικοί χαφ οι Μπρους (Ερμής) και Δημοσθένους (Ακρίτας). Τριπλέτα στην επίθεση Μπάνζα (Π.Ο Ξυλοτύμπου), Ράνος (ΑΣΙΛ  και Μάρκος Μιχαήλ (Αλκή).

Στέλιος Αναστασίου