(ΔΗΛΩΣΗ) "Γίναμε σάκκος του μποξ-Θα του παράγγελνα καφέ"

Close
(ΔΗΛΩΣΗ) "Γίναμε σάκκος του μποξ-Θα του παράγγελνα καφέ"

Στο Sports 1 και τον Χρίστο Παπακώστα μίλησε ο εκπρόσωπος της επιτροπή των 15 σωματείων Β κατηγορίας, Χάρης Θεοχάρους μετά την χθεσινή επιστολή που κοινοποίηθηκε στα ΜΜΕ.

Για την επιστολή και τη δυσαρέσκεια με τον νέο τρόπο διεξαγωγής… “Θέλαμε μια συνάντηση με την ΚΟΠ πριν παρθούν αποφάσεις. Περιμέναμε από τους εκπροσώπους μας μια σχετική ενημέρωση. Οι εκπρόσωποι είναι τρεις όμως δεν υπάρχει φωνή στην δεύτερη κατηγορία. Ζητήσαμε από την ΚΟΠ να έχουμε φωνή όπως και η Α΄Κατηγορία. Η Β΄Κατηγορία χρησιμοποιείται σαν σάκκος του μποξ και φορτώνεται όλα τα προβλήματα. Θέλαμε συζήτηση για αυτό πριν την εκτελεστική. Η λέξη ομοφωνία πραγματικά μας βρίσκει δυσαρεστημένους γιατί δείχνει ότι δεν έχουμε φωνή στην εκτελεστική για αυτό ζητάμε και την παραιτηση των εκπροσώπων".

Για τους εκπρόσωπους της Β΄Κατηγορίας στην ΚΟΠ… “Εμείς δεν ξέρουμε καν ποιοι είναι. Θα έπρεπε να έχουν μια σχέση με τις ομάδες ή να πάρουν έστω ένα τηλεφώνο, πριν πάνε στην εκτελεστική. Εγώ έμαθα τα όνοματά τους τις τελευταίες δυο μέρες. Είχα γνωρίσει προ πανδημίας σε μια συνάντηση στη Χοιροκοιτία τον ένα από τους τρεις ο κ. Μελή, ο οποίος πραγματικά αν δεν μου έλεγαν ποιος είναι θα του παράγγελνα καφέ”.

Για τη δομή του πρωταθλήματος… “Η δομή δεν είναι ότι καλύτερο. Δεν περιμένω να επανέθλουν όλα όπως ήταν πριν . Δεν είναι θέμα πως θα πέσουν 6 ομάδες, το θέμα είναι ότι δεν έχουμε ερωτηθεί. Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η φετινή χρονιά και η επόμενη για αυτό πρέπει να κάνουμε συνάντηση με την ΚΟΠ”.