ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς ΚΟΠ/Ζητάνε €20000 για κάθε ομάδα

Close
ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς ΚΟΠ/Ζητάνε €20000 για κάθε ομάδα

Κοινή επιστολή στην ΚΟΠ από τα σωματεία της Β΄Κατηγορίας. 

Ζητούν από την Ομοσπονδία άμεση οικονομική στήριξη ύψους 20.000 ευρώ σε κάθε σωματείο ώστε να μπορέσουν ν' ανταποκριθούν στις άμεσες υποχρεώσεις τους και κυρίως στους μισθούς Μαρτίου αφού έχουν μηδενιστεί τα έσοδά τους με την διακοπή κάθε αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής δράσης.

Η επιστολή

Προς Πρόεδρο και μέλη Δ.Σ ΚΟΠ

Θέμα: Εισήγηση Σωματείων Β Κατηγορίας σχετικά με το πρωτάθλημα 2019-20

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας που έχει πλήξει την χώρα μας και όλο τον πλανήτη, πρώτιστο μέλημα μας είναι η υγεία όλων μας.

Ταυτόχρονα, μέλημα μας θα πρέπει να είναι να περιοριστούν οι επιπτώσεις της πανδημίας αφού διαφαίνεται ότι θα πλήξει βαριά την οικονομία της χώρας μας με όλες τις συνέπειες που θα επιφέρει. Ένα από αυτά είναι η επιβίωση των Σωματείων και του ποδοσφαίρου. Τονίζουμε ότι χωρίς την οικονομική επιβίωση των Σωματείων δεν υπάρχει πρωτάθλημα. 

Πιστεύουμε ότι επιβάλλεται να περιοριστούν οι συνέπειες αυτής της κρίσης αν όλα πάνε κατ' ευχήν,  για να μπορέσουμε να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς την επόμενη σεζόν.

Ως εκ τούτου ζητούμε  την αμεση οικονομική στήριξη των Σωματείων με το ποσό των 20.000 ευρώ προς κάθε ομάδα  για να περιορίσουμε τα οικονομικά προβλήματα που βιώνουμε λόγω των μηδενικών πλέον  πόρων και των ιδιαιτεροτήτων της Κατηγορίας.
Με το ποσό αυτό θα μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε τα οφειλόμενα των ποδοσφαιριστών για τον μήνα Μάρτιο και όλα τα τρέχοντα έξοδα 
(Κοιν.ασφαλίσεις,ενοίκια και άλλα).

Οσο για  τα υπόλοιπα ζητήματα είμαστε εδώ για να τα συζητήσουμε μεταξύ Σωματείων και ΚΟΠ με πνεύμα συνεργασίας για το καλό του ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση 
Τα Σωματεία της Β Κατηγορίας.