"Γελά και το παρδαλό κατσίκι, έγιναν πράγματα πίσω από την πλάτη μας"

Close
"Γελά και το παρδαλό κατσίκι, έγιναν πράγματα πίσω από την πλάτη μας"

Στο Sports 1 μίλησε ο Χάρης Θεοχάρους. 

Ο κύριος Θεοχάρους, εκπρόσωπος των 15 από τις 16 ομάδες της Β΄Κατηγορίας, ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “12 και Γκολ” και τον Χρίστο Παπακώστα… 

“Σίγουρα νιώθουμε θιγμένοι. Θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Κάποια πράγματα έχουν ξεφύγει. Έχουν γίνει πράγματα πίσω από την πλάτη μας. Ήταν η στιγμή να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους κι΄αυτό κάναμε. Έχουν γίνει τηλεδιασκέψεις με αρχηγούς ομάδων οι οποίες μετά έγιναν επιλεκτικά. Οι αρχηγοί έγιναν μετά πυρήνες του ΠΑΣΠ. Είχαν σταλεί μηνύματα στους παίκτες να μην γίνουν διακονισμοί με τις ομάδες τους. Αυτό είναι παράλογο. Δεν είναι στόχος μας να αφήσουμε τους παίκτες χωρίς λεφτά. Αρκετές ομάδες έχουν ήδη προχωρήσει σε διακανονισμό και πληρωμή ποδοσφαιριστών. Οι άλλες όλες έχουν συμφωνήσει με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι καταλαβαίνουν το πρόβλημα.  Έχουμε όλη τη καλή διάθεση να βρούμε λύσεις. Μπορούμε να βρούμε λύση, δεν χρειαζόμαστε κανένα δικηγόρο” 

Διερωτήθηκε ο Σπύρος Νεοφυτίδης γιατί τόσο μένος προς το πρόσωπο του… “Γελά και το παρδαλό κατσίκι. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι τα μέλη του συμβουλίου του ΠΑΣΠ. Αυτός που βγαίνει στα ΜΜΕ είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης. Αυτός παίρνει όλες τις πρωτοβουλίες. Γι΄αυτό γίνονται όλα αυτά προς το πρόσωπο του. Αυτός που βγαίνει μπροστά και φωνάζει είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης” 

“Ο Σπύρος έπρεπε να βλέπει τα προβλήματα από πρώτο χέρι. Δεν είναι απώτερος σκοπός η διακοπή γιατί δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε τους παίκτες. Το πιο σημαντικό είναι το οικονομικό. Πώς μπορούμε να έχουμε αποθέματα λεφτών, όταν δεν μπορούμε να βγούμε έξω. Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις δεν μπορούν να φιλοξενήσουν απογευματινά ματς. Δεν υπάρχουν οι νέες προδιαγραφές για τα αποδυτήρια. Η 2η κατηγορία έχει να κάνει με ημιεπαγγελματισμό. Υπάρχουν παίκτες που εργάζονται. Αυτοί που είναι μέλη μας, οι ποδοσφαιριστές δεν θα μπορούν να αγωνιστούν”