ΗΛΙΑ στο KERKIDA/" Υπάρχει προβληματισμός- Ένα Χημείο υπάρχει;"

Close
ΗΛΙΑ στο KERKIDA/" Υπάρχει προβληματισμός- Ένα Χημείο υπάρχει;"

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας kerkida.net παραχώρησε ο Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αγίας Νάπας Κώστας Ηλία. 

Χθες, η Αγία Νάπα τέθηκε αντιμέτωπη με τον Αχυρώνα, που πριν από λίγα 24ωρα έπαιξε κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για το κύπελλο. Ως γνωστό, εντοπίστηκαν χθες 10 θετικά κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα. 

Για το αν επικρατεί αναστάτωση στην Αγία Νάπα: Όχι, δεν υπάρχει αναστάτωση. Υπάρχει προβληματισμός. Ελπίζω να μην υπάρχουν κρούσματα στον Αχυρώνα. Θεωρώ ότι δεν έχει σχέση ο Αχυρώνας με τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στη Νέα Σαλαμίνα. Δε νομίζω από 1-2 επαφές να έχουν κολλήσει. Αν ήταν έτσι εύκολο, θα είχε κορωνοϊό όλη η Κύπρος. 

Για το αν έχει κάποιο σύμπτωμα παίκτης της Αγίας Νάπας: Είμαστε σε επιφυλακή. Ο γιατρός μας, έχει μιλήσει με όλους τους παίκτες. Αν παρατηρηθεί κάτι, θα ενημερωθεί ο γιατρός. Ελπίζω να μην υπάρξει κάτι.

Για το οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τα τεστ κορωνοϊού: Δεν μπορούμε να πληρώνουμε κάθε εβδομάδα 1500-1800 ευρώ.  Να κάνεις μια φορά τεστ, είναι καλό. Όλοι οι ξένοι μας το έκαναν μια και δύο φορές. Είμαι πολύ αυστηρός σε αυτό το θέμα και τους στέλνω σε καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. 

Για το αν ειδοποιήθηκαν οι παίκτες της Αγίας Νάπας να κάνουν τεστ: Όχι, αλλά θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρξει αντίδραση νωρίτερα. Οι του Αχυρώνα έπρεπε να περάσουν από τεστ στη διάρκεια της χθεσινής μέρας.

Για το ότι η καθυστέρηση ήταν λόγω του Χημείου: Να πάνε σε άλλο Χημείο. Δεν το κατάλαβα αυτό. Ένα Χημείο υπάρχει; Η ΕΝΠ γιατί έκανε τεστ έγκαιρα χθες;

Για τον ο στόχος είναι η άνοδος: Είναι πολύ νωρίς. Τα φαβορί χάνουν βαθμούς. Η ομάδα μου είναι από τις ανέτοιμες ομάδες. Άργησαν να έρθουν οι ξένοι μας. Περιμένουμε στην Κύπρο έναν Μεξικανό διεθνή Κ22 για επένδυση (Κλικ ΕΔΩ). Το θετικό είναι ότι δεν χάνουμε. Κάπου πρέπει να κερδίσουμε και να ρολάρουμε. Σε 2-4 εβδομάδες ελπίζω να είμαστε πανέτοιμοι. Μέχρι τότε ελπίζω να μην μείνουμε πίσω στη βαθμολογία.

Χρίστος Παπακώστας