Κατέθεσε αίτημα για εργασίες στα βοηθητικά

Close
Κατέθεσε αίτημα για εργασίες στα βοηθητικά

Συνάντηση στα Γραφεία του ΚΟΑ και αίτημα για εργασίες στα βοηθητικά γήπεδα του Δήμου Αγίας Νάπας. Οι Κώστας Ηλία και Ανδρέας Μιχαήλίδης τα είπαν στα γραφεία του οργανισμού μετά από πρωτοβουλία του Παναγιώτη Τρισόκκα.

Αναλυτικά...

Τονίσαμε ότι η δουλειά στον ΚΟΑ συνεχίζεται απρόσκοπτα, ενώ οι πρωταθλητές/τριες μας εκπροσωπούν την Κύπρο μας στο Τόκιο!

Συναντήσαμε λοιπόν πρόσφατα αντιπροσωπεία του φιλοπρόοδου Σωματείου Α.Ο. Αγίας Νάπας κ συζητήσαμε θέμα βελτιωτικών εργασιών στα  βοηθητικά γήπεδα του Δήμου Αγίας  Νάπας.

Η αντιπροσωπεία αποτελείτο απο τον πρόεδρο Κώστα Ηλία, τον αντιπρόεδρο Μάριο Βασιλείου κ τον γεν. διευθυντή Πανίκο Κασιουρή.

Η συνάντηση έγινε στα κεντρικά γραφεία ΚΟΑ κ οι εκπρόσωποι του Σωματείου τόνισαν ότι τα βελτιωτικά έργα στα βοηθητικά γήπεδα είναι για τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο.Αγίας Νάπας.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης το μέλος ΔΣ Παναγιώτης Τρισόκκας (που διευθέτησε τη συνάντηση), ο προϊστάμενος κ η λειτουργός των τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας & Αυγή Νεοκλέους.

Το τεχνικό τμήμα θα μελετήσει το αίτημα κ θα υποβάλει σχετική εισήγηση στο ΔΣ για απόφαση.

dfgdfgdgdfgdgdgdfgdg

dfgdfgfdgdfgdfgdfggdf