ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ/“Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου”

Close
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ/“Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου”

Στην Προοδευτική θα συνεχίσει την καριέρα του ο 19χρονος Κυριάκος Αντωνίου με την ανακοίνωση της ομάδας να πλέκει το εγκώμιο για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Ο Αντωνίου αγωνιζόταν στην ομάδα Κ19 της Αγίας Νάπας και σε 102 συμμετοχές πέτυχε 51 γκολ.

Η ανακοίνωση:

🇱🇻Προοδευτική F.C.🇱🇻 #ΕΠΙΣΗΜΗ\_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Μια πολυ σπουδαία μεταγραφή...! Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της μεγαλονησου Κύπρου θα αγωνίζεται πλέον με τα βυσσινί με τα χρώματα της μεγάλης Προοδευτικής.

Ο 19χρονος Κυριάκος Αντωνίου ένα από τα μεγαλύτερα project ποδοσφαιρικά της Κύπρου αυτή την στιγμή συμφώνησε και θα αγωνίζεται πλέον στην ομαδα μας. Πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφικη επιτυχία καθώς τον παρακολουθουσαν αρκετές ομάδες και η ομάδα μας λειτούργησε αποφασιστηκα ώστε να κλείσει ο ποδοσφαιριστης.

Ο Αντωνίου είναι διεθνης με την Εθνικη ομάδα της Κύπρου under17 και εθνική ελπίδων της Κύπρου. Αγωνιζόταν στην Αγία Ναπα και σε 102 συμμετοχές είχε πετύχει 51 γκολ αριθμοί σίγουρα εξαιρετικοί.

Αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και ως 10αρι και θα δώσει μεγάλη δύναμη και ποιότητα στην ομαδα μας με τις ικανότητες του. Κυριάκο καλώς ήρθες στην οικογένεια της Προοδευτικής μας. Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! 🇱🇻#PROO