Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες από την ΚΟΠ στην Β', Γ' κατηγορία και πρωτάθλημα Νέων...

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Συμεών Κκονέ θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας Πέτρος Ιωάννου θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ Ζακακίου Βαλεντίνος Παστελλής θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Κούρη Ερήμης Γιώργος Άσπρου θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς Zest Owusu Banahene θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Λατσιών Παναγιώτης Ευαγγέλου θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Oliver Michael Robinson θα εκτίσει την ποινή του στην 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Αλέξανδρος Αχιλλέως θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας.

*Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ