Απάντηση σε ΑΡΗ: "Δεν θα μπούμε σε αυτό το παιχνίδι..."

Close
Απάντηση σε ΑΡΗ: "Δεν θα μπούμε σε αυτό το παιχνίδι..."

Η Ε.Ν.Υ Διγενής Ύψωνα τοποθετείται για τις καταγγελίες του Άρη όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο στον οποίο διεξήχθη ο μεταξύ τους αγώνας.

Η τοποθέτηση του Ύψωνα:

Αξιότιμοι κύριοι,

Με αφορμή την επιστολή προς την αθλητική ιστοσελίδα www.kerkida.net  του φιλικού σωματείου και συμπολίτη μας ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ,θέλουμε και εμείς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Υ ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ να απαντήσουμε στα όσα μας καταλογίζουν  .

Όπως γνωρίζετε δεν έχουμε γήπεδο που να τηρεί τα κριτήρια για αγώνες Β Κατηγορίας και έτσι νοικιάζουμε το Κοινοτικό Γήπεδο Ερήμης  για να το χρησιμοποιούμε για τους αγώνες της ομάδας μας .

Όσον αφορά  τον αγωνιστικό χώρο και την διαχείριση  του Κοινοτικού Γηπέδου Ερήμης υπεύθυνοι δεν είμαστε εμείς αλλά το κοινοτικό Συμβούλιο Ερήμης.

Εδώ και πολλά χρόνια οι αρχές του γηπέδου  διαχειρίζονται το γήπεδο,  και έχουν διεξαχθεί αμέτρητοι  αγώνες Β και Γ Κατηγορίας χωρίς κανένα πρόβλημα ,  έτσι και στο αγώνα τους Σαββάτου μεταξύ της ομάδα μας και του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ οι αρχές μερίμνησαν και το γήπεδο ήταν έτοιμο για την διεξαγωγή του αγώνα .Ο Διαιτητής του αγώνα μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα  επιθεώρησε  το γήπεδο το οποίο και ενέκρινε χωρίς οποιαδήποτε παρατήρηση.

Ο αγώνας τελείωσε ομαλά και με το αποτέλεσμα στην λευκή ισοπαλία που αυτό ίσως να μην άρεσε στο φιλικό μας σωματείο και να ψάχνει ‘αποδιοπομπαίους τράγους’ για να ρίξει την ευθύνη για την απώλεια βαθμών.

Δεν είμαστε το σωματείο που έχει τους υπέρογκους προϋπολογισμούς ούτε και τα ψηλά συμβόλαια και βλέψεις για άνοδο στην Α Κατηγορία , όμως έχουμε την ομάδα που επάξια μπορεί να σταθεί στην  Β κατηγορία και να παλέψει κάθε αγώνα ανεξάρτητα αντιπάλου για την παραμονή της .

Δεν θα μπούμε σε αυτό το παιχνίδι που ξεκίνησε ο συμπολίτης μας  ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ  στην ανταλλαγή επιστολών,   και δεν θα ανεχτούμε οποιαδήποτε προσβολή και υποτίμηση από οποιονδήποτε έναντι του σωματείου μας .

Σας Ευχαριστούμε

Με εκτίμηση,

Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ν.Υ Διγενής Ύψωνα