Η ήττα από την ΠΑΕΕΚ στην τελευταία αγωνιστική του '20 έφερε τον Άρη αντιμέτωπο με την πρώτη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα και την πρώτη στο Τσίρειο μετά από 2 χρόνια (Νοέμβριος 2018).
Σίγουρα μία ήττα φέρνει την απογοήτευση, όμως κάτω από τις συνθήκες που βρέθηκε η ομάδα της «Ελαφράς ταξιαρχίας» με τις 6 εντεκαδάτες απουσίες, το παιχνίδι είχε ήδη ψηλό βαθμό δυσκολίας και αυτό φάνηκε στα 90 λεπτά.
Καπάκι στις απουσίες ήταν και η απουσία από τον πάγκο του προπονητή της Λιάσου Λουκά λόγω τιμωρίας, η οποία σίγουρα και αυτή έπαιξε το δικό της ρόλο στον αγώνα.
Παρά τις απουσίες ο Άρης θα μπορούσε ακόμα και για την νίκη αφού έκανε κάποιες φάσεις και είχε και δοκάρι με τον Νικόλα Ματθαίου.
Αυτή η ήττα ανήκει στο παρελθόν και όλοι στο στρατόπεδο του Άρη προετοιμάζονται για τον αγώνα με την Αγία Νάπα την Τετάρτη και με την ποιοτική ενίσχυση του Ουκρανού ακραίου Βίταλι Κβάσιουκ στη φαρέτρα του Λιάσου Λουκά, τα καλύτερα έρχονται καθώς ίσως προκύψει κι άλλη προσθήκη που θα αλλάξει πολύ το ισοζύγιο των ομάδων που κυνηγούν άνοδο.
Ο ΑΡΗΣ είναι παραδοσιακά ομάδα Α κατηγορίας και το πρωτάθλημα παραμένει ο πρώτος στόχος της ομάδας