ΜΙΧΑΗΛ: "Να επιτύχουμε τον μεγάλο στόχο της ανόδου"

Close
ΜΙΧΑΗΛ: "Να επιτύχουμε τον μεγάλο στόχο της ανόδου"

Δηλώσεις στο Sports1 παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη  Ραφαήλ Μιχαήλ. Ο νεαρός αναφέρθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα αλλά και στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας...

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το ντεμπούτο που έκανε στο βασικό σχήμα του Άρη στο παιχνίδι Κυπέλλου...

"Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω βασικός για πρώτη φορά στην φετινή σαιζόν και εύχομαι να καταφέρω να πείσω τον κ. Λουκά στην συνέχεια ότι μπορώ να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου’".

Για την παρουσία του στο ματς...

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που διεκδικήσαμε στο πρώτο ημίχρονο όμως κάποια προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίσαμε δεν μας επέτρεψαν να  παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπάθησα να κάνω καλά την δουλειά μου στην μεσαία γραμμή αλλά θα μπορούσα να τα πάω ακόμη καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους Κύπριους παίκτες να παίρνουμε ευκαιρίες και να υπάρχει  εμπιστοσύνη γενικά για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή γιατί υπάρχει ταλέντο και πρέπει να αξιοποιηθεί".

Για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας...

"Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τα παιχνίδια πολύ αμφίρροπα. Ο Άρης κτίστηκε το καλοκαίρι από την αρχή με νέους παίκτες από ένα προπονητή που έχει φιλοδοξίες και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επιτύχουμε τον μεγάλο στόχο της ανόδου’".