ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ:" Ήρθε ο καιρός η ομάδα να επιστρέψει εκεί που απαιτούμε να βρίσκεται"

Close
ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ:" Ήρθε ο καιρός η ομάδα να επιστρέψει εκεί που απαιτούμε να βρίσκεται"

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη ενόψει και του πρώτου εντός έδρας αγώνα της ομάδας για την φετινή σεζόν...

Η ανακοίνωση των "ταξίαρχων":

Αγαπητοί φίλοι και οπαδοί του Άρη Λεμεσού,
Αγαπητοί ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ,

Την Παρασκευή 18/09/20 και ώρα 19:00 , η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ , ο αγαπημένος μας ΑΡΗΣ, αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος στο Τσίρειο Στάδιο.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ένα και μοναδικό στόχο. Την επιστροφή στην κατηγορία που φυσιολογικά ανήκει, βάζοντας τέρμα στην ταλαιπωρία και τα προβλήματα που την δέρνουν τα τελευταία τρία χρόνια.

Αυτόν ορίζει η 90χρονη ιστορία του συλλόγου, αυτό θέλουμε όλοι μας ,αυτό θέλουν τα αδέλφια μας που δεν είναι πλέον μαζί μας , με πρώτο απ'όλους τον αγαπητό μας και αείμνηστο John Panayi. Πάμε λοιπόν, όλοι μας μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ επιτέλους για μια φορά, να εκπληρώσουμε τους στόχους και τους πόθους μας .

Η πανδημία περιορίζει την προσέλευση των φιλάθλων στα γηπεδα, ωστόσο καθήκον μας είναι να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα μας από το πρώτο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο . Δεν είναι δύσκολο να εξαντληθεί αυτός ο μικρός αριθμός εισιτηρίων που έχουμε στην διάθεση μας . Ήρθε ο καιρός η ομάδα μας να επιστρέψει εκεί που ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να βρίσκεται. Στο ταξίδι αυτό όμως , είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας, να την συνοδεύσουμε από την κερκίδα και όχι από το σπίτι μας .

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και συνεχίζεται κανονικά. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας , στα τηλέφωνα 99009896 , 99490100 .

Ο ΑΡΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ !

ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ

a