Δημήτρης Κυπριανού στο Kerkida/"Eίναι εκτός πραγματικότητας- Είναι κρίμα κι άδικο"

Δημήτρης Κυπριανού στο Kerkida/"Eίναι εκτός πραγματικότητας- Είναι κρίμα κι άδικο"

Ο Δημήτρης Κυπριανού μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net για τη φάση που έγινε η αιτία να παραπεμφθεί στον Αθλητικό Δικαστή και να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ τoυ ΑΣΙΛ, εξέφρασε έκπληξη για την απόφαση του παρατηρητή να τον στείλει στον Αθλητικό Δικαστή για κάτι που δεν είχε στόχο να θίξει κανέναν. "Είναι κρίμα, γιατί τόσα χρόνια ουδέποτε έδωσε κάποιο δικαίωμα. Στιγματίστηκε το Σωματείο μου ο ΑΣΙΛ κι εγώ προσωπικά, για κάτι που είναι εκτός πραγματικότητας. Πραγματικά είναι κρίμα κι άδικο" μας είπε ανάμεσα σε άλλα.

Πιο αναλυτικά η τοποθέτησή του… 

"Μονολόγησα για ένα φάουλ που δεν μου δόθηκε στο 25΄. Ήταν μία βρισιά που δεν είχε… στόχο κανέναν. Δεν απευθύνθηκα στο διαιτητή, ήταν καθαρά στον εαυτό μου. Στο ημίχρονο μιλήσαμε σε γενικότερο πλαίσιο με τον διαιτητή πολύ φιλικά.

Δυστυχώς με παρέμβαση του παρατηρητή έγινε η καταγγελία και παραπέμφθηκα στον Αθλητικό Δικαστή. 

Είναι κρίμα, γιατί τόσα χρόνια ουδέποτε έδωσα κάποιο δικαίωμα. Στιγματίστηκε το Σωματείο μου ο ΑΣΙΛ κι εγώ προσωπικά, για κάτι που είναι εκτός πραγματικότητας. Πραγματικά είναι κρίμα κι άδικο".

Η καταγγελία και η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

*Καταγγελία κατά του Δημήτρη Κυπριανού, ποδοσφαιριστή του ΑΣΙΛ για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον διαιτητή του αγώνα στο 26ο λεπτό (τον ύβρισε), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’  Κατηγορίας,  Β’  Φάσης,  Α’  Όμιλος  περιόδου 2023-2024 ΑΣΙΛ Λύσης – ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου/27.01.2024 (2η  Αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 3 αγώνες και πρόστιμο

Στέλιος Αναστασίου