"Ήταν το ενεργό μέλος, ο αγνός οπαδός, ο πιστός φίλος και υποστηρικτής του ΑΣΙΛ"

Close
"Ήταν το ενεργό μέλος, ο αγνός οπαδός, ο πιστός φίλος και υποστηρικτής του ΑΣΙΛ"

Ο ΑΣΙΛ ενημερώνει για τον θάνατο του Γρηγόρη Γιάγκου του αγνού οπαδού, του πιστού φίλου, υποστηρικτή του ΑΣΙΛ και μέλος του Δ.Σ στα πέτρινα χρόνια της προσφυγιάς.

Διαβάστε αναλυτικά:

"Με βαθιά θλίψη πληροφορούμε τα μέλη και τους φίλους του ΑΣΙΛ το θάνατο του

ΓPHΓOPH ΓIAΓKOY (ΓIAΓKAΣ) ΣE HΛIKIA 87 ETΩN. H KHΔEIA TOY AYPIO ΠAPAΣKEYH 27/11/2020 KAI ΩPA 11.30 ΠM AΠO TO I N. AΓIOY NIKOΛAOY ΣTH ΛEMEΣO.

Ακόμη ένας βέρος Λυσιώτης εγκαταλείπει τα εγκόσμια με ανεκπλήρωτο το πόθο της επιστροφής στη γενέθλια γη την αγαπημένη μας Λύση. Ένας πολύ καλός άνθρωπος ένας απλός και φιλήσυχος πολίτης αλλά για τον ΑΣΙΛ ήταν κάτι πολύ περισσότερο. Ήταν το ενεργό μέλος ο αγνός οπαδός ο πιστός φίλος και υποστηρικτής του ΑΣΙΛ από την παιδική του ηλικία και για όλη του τη ζωή. Υπηρέτησε το Σωματείο για πολλά χρόνια και σαν μέλος του Δ.Σ. στα πέτρινα χρόνια της προσφυγιάς στη Λεμεσό.

Έφορος ποδοσφαίρου, Φροντιστής, ακόλουθος της ομάδας παντού και πάντοτε εκτελώντας όλα τα καθήκοντα του με περισσή επιμέλεια και κυρίως με πολλή αγάπη. Το ενδιαφέρον του δε σταμάτησε ούτε τα τελευταία χρόνια που είχε αρκετά προβλήματα υγείας. Πάντα ρωτούσε και ήθελε να μαθαίνει τα νέα της ομάδας του.

Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Γρηγόρη.

Σε αποχαιρετούμε με βαριά καρδιά και σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στο Σωματείο μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και εκτίμηση."