“Συγχαρητήρια" στον ρεφ: "Επειδή έχει αίμα δεν σημαίνει ότι είναι φάουλ!”

Close
“Συγχαρητήρια" στον ρεφ: "Επειδή έχει αίμα δεν σημαίνει ότι είναι φάουλ!”

Ο ΑΣΙΛ ενημερώνει για τον σοβαρό τραυματισμό του Ευγένιου Αντωνίου στο πρόσωπο στον σημερινό αγώνα με τον Ακρίτα ενώ συγχαίρει ειρωνικά τον διαιτητή Κωνσταντίνο Νεόφυτου και τον βοηθό του που δεν υπέδειξαν αντιαθλητικό, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, φάουλ.

Εν συνεχεία αποκαλύπτουν πως ο ρεφ τους είπε ότι "επειδή έχει αίμα δεν σημαίνει ότι υπήρχε και φάουλ”. Ο Αντωνίου βρίσκεται στο νοσοκομείο και περιμένει να περάσει από αξονικό.

Αναλυτικά:

Με τον σοβαρό τραυματισμό του Ευγένιου Αντωνίου, στο πρόσωπο, σημαδεύτηκε το παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ακρίτα Χλώρακας. Ο ποδοσφαιριστής μας βρίσκεται στο νοσοκομείο και περιμένει να περάσει από αξονικό.

Ευχόμαστε περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν και στον διαιτητή της αναμέτρησης Κωνσταντίνο Νεοφυτου και στον βοηθό απέναντι, οι οποίοι όχι μόνο δεν υπέδειξαν το καθαρό αντιαθλητικό φάουλ δίπλα τους αλλά άφησαν και το παιχνίδι να συνεχιστεί , αγνοώντας τον κανονισμό. Η ιστορία είχε και συνέχεια με την ευφάνταστη δικαιολογία να ακολουθεί ότι " επειδή έχει αίμα δεν σημαίνει ότι υπήρχε και φάουλ"