Τέλος συνεργασίας και ευχαριστίες

Close
Τέλος συνεργασίας και ευχαριστίες

Ο Διγενής Μόρφου ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με 13 ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού τιμ Γιάννη Γιωρκάτζη και Άγγελο Καλλένο και τους ευχαριστεί για όσα πρόσφεραν.

Το Δ.Σ. του Διγενή Ακρίτα Μόρφου ανακοινώνει ότι δεν συνεχίζουν στην ομάδα μας οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Joao Leonardo, Γιώργος Σιαπάνης, Μιχάλης Αγριμάκης, Αντώνης Καπνίδης Maxwell Ankomah, Γιάννης Πεχλιβανόπουλος, Άγγελος Πουγιούκκας, Χόρχε Παπαδόπουλος, Αντώνης Μαυραντώνης, Μάκης Θεράπωντος, Στέφανος Χαραλάμπους, και Αντρέας Βελετινάς.
Εκ μέρους όλων των φίλων του Διγενή, τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο σωματείο μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Στην ομάδα δεν συνεχίζει επίσης ο Αλέξανδρος Χριστοφή, ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση. Ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο για την πολύτιμη προσφορά του στο σωματείο μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τα μελλοντικά του σχέδια.

Ευχαριστούμε τέλος τα μέλη του περσινού προπονητικού επιτελείου κ. Γιάννη Γιωρκάτζη και κ. Άγγελο Καλλένο για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις καινούριες τους ομάδες.

Η εκτίμηση και η αγάπη των φίλων του Διγενή Ακρίτα Μόρφου είναι δεδομένη για όλους εσάς που έχετε βάλει τον τοξότη στο στήθος.