Έκτακτη Γ.Σ στη Δόξα: "Να περιφρουρήσουμε αυτά που πέτυχε το Σωματείο"

Έκτακτη Γ.Σ στη Δόξα: "Να περιφρουρήσουμε αυτά που πέτυχε το Σωματείο"

Η Δόξα ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα, 15/7/24 και ώρα 19:30, στο οίκημα του Σωματείου στην Περιστερώνα.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Μετά τη Γενική Εκλογική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 25/6/2024 και την πρόθεση του επί 14 χρόνια προέδρου του Σωματείου, Κώστα Χριστοδούλου, για αποχώρηση από την Προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα, 15/7/24 ώρα 19:30, στο οίκημα του Σωματείου στην Περιστερώνα. 

Θέμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσής είναι η   συζήτηση των σοβαρών εξελίξεων που δημιουργούνται και η λήψη αποφάσεων για το μέλλον της ομάδας μας.

Η παρουσία όλων των μελών και φίλων του Σωματείου επιβάλλεται καθότι η πορεία και η ιστορία του Σωματείου βρίσκονται σε κίνδυνο. Όλοι θα πρέπει να δώσουμε το παρών μας για να περιφρουρήσουμε αυτά που το Σωματείο πέτυχε στην ένδοξη 70χρονη πορεία #doxafc