Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Close
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Η ΚΟΠ ενημερώνει ποιοι είναι οι τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές (Β, Γ κατηγορία) καθώς και πότε εκτίεται η ποινή τους...

Δείτε αναλυτικά:

*Ο ποδοσφαιριστής του Ονήσιλου Σωτήρας MIGUEL ANGELO FERREIRA PIRES θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Αχυρώνα Λιοπετρίου Κυριάκος Χάτζιαρος θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών FABRICE MARLON YEBLI CURTIS θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου KARIM MEKKAOUI θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ολυμπιάς Λυμπιών ΧΟΡΧΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΔΙΝΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας 29Μ Αντώνης Μήτας θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα Χάρης Καψός θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Χαλκάνορα Παναγιώτης Παναγιώτου και Φάνος Βασιλείου θα εκτίσουν την ποινή τους στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Εληάς Λυθροδόντα Γιώργος Γεωργίου θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.