Ο 17χρονος που "ζάλισε" την Καρμιώτισσα - Ένας εναντίον...τριών και πέναλτι! (Βίντεο)

Close
Ο 17χρονος που "ζάλισε" την Καρμιώτισσα - Ένας εναντίον...τριών και πέναλτι! (Βίντεο)

Απ’ την πρώτη στιγμή όταν ανέλαβε τα ηνία της ΕΝΠ η διοίκηση Τίκκη, είπε κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Θα δοθεί έμφαση στην εξέλιξη και την προώθηση ταλέντων απ’ την ακαδημία ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιδιωχθεί η άνοδος παίζοντας με τους μικρούς. Στόχος είναι η άνοδος, με την συμμετοχή ΚΑΙ των μικρών…

Δύο απ’ τα επαγγελματικά συμβόλαια που υπογράφηκαν το Καλοκαίρι, αφορούσαν… ανήλικα πιτσιρίκια. 17άρηδες, γεννημένοι το 2004!

Ο πρώτος, ο Θεόδωρος Κουτσού ήταν ο γκολκίπερ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη και είχε μεγάλη συνεισφορά στην πρόκριση, αφού είχε αποκρουσμένο πέναλτι στην διαδικασία. Ο άλλος, είναι ο Παντελής Γαβριήλ, ο οποίος απέναντι στον Άρη μπήκε σαν αλλαγή και ευστόχησε σε πέναλτι στην διαδικασία και απέναντι στην Καρμιώτισσα είχε μια ενέργεια που συνηθίζεις να βλέπεις από έμπειρους και ακριβοπληρωμένους!

Μπήκε στο 90’, σε σημείο που η Καρμιώτισσα πίεζε για την ισοφάριση. Κέρδισε την μπάλα στην περιοχή της ομάδας του και ξεκίνησε την αντεπίθεση, ακολούθησε την φάση και παίρνοντας ξανά την μπάλα λίγο έξω απ’ την περιοχή της αντίπαλης ομάδας, είχε το ταλέντο και το θράσος να πάει ένας εναντίον όλων!

Κράτημα, προσποιήσεις, ντρίμπλα πετώντας την μπάλα από την μία και φεύγοντας από την άλλη, στην συνέχεια έβαλε σωστά το σώμα του και κέρδισε πέναλτι, δίνοντας την ευκαιρία στον Ανδρέα Ηλία να το εκτελέσει εύστοχα για το χατ τρικ και το τελικό 3-1. Όχι κι άσχημα για έναν 17χρονο!

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την φάση:

Σταύρος Παπαδημητρίου