Ο Πρόεδρος της ΕΝΠ στο Newsroom Sports: "Έχουν ενημερωθεί ποιοι θα συνεχίσουν μαζί μας"

Ο Κυριάκος Ττίκης μίλησε στον Άρη Κυριάκου και στο News Room Sports της Digital TV.

Η Parimatch δίνει δωρεάν στοίχημα αξίας €10! Χρησιμοποίησε τον κωδικό PARIMATCH10 στην εγγραφή σου!

Ο πρόεδρος της Ε.Ν.Π μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στην Α΄Κατηγορία.

“Από τη μέρα που ξεκινήσαμε τη συνεργασία με τον Μαρίνο Σατσιά θέσαμε στόχο να ανεβούμε στην Α΄Κατηγορία και να συνεχίσουμε μαζί”

"Σίγουρα εύχομαι να μείνει ολόκληρη και την επόμενη σεζόν ο Σατσιάς. Το εύχομαι και στον ίδιο και σε μένα”

“Από την πρώτη στιγμή είπαμε πως θα ανεβούν όσοι παίκτες από τις ακαδημίες μπορούν να αγωνιστούν στην Α' ομάδα. Αρκετοί από αυτούς θα είναι μέλη της ομάδας του χρόνου”.

“Ένα 50% του ρόστερ από την προηγούμενη χρονιά είπαμε πως θα κρατηθεί στην Α¨Κατηγορία. Είμαστε εντός αυτής της εξαγγελίας” .

"Καλοδεχούμενοι οι επενδυτές στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Εύχομαι όποια ομάδα είναι σε αυτό τον δρόμο να κάνει τη σωστή επιλογή”

"Έχουν ενημερωθεί ποιοι θα συνεχίσουν μαζί μας. Το προπονητικό τιμ δουλεύει και βλέπει τους υποψήφιους στόχους. Στόχος να ξεκινήσουμε προετοιμασία με το 90% του ρόστερ συμπληρωμένο”

"Η Α΄ Κατηγορία έχει άλλη πίεση. Δεν θα είμαστε η μεγάλη ομάδα. Θα χρειαστεί υπομονή. Είναι καινούργιο πρότζεκτ με Κύπριους και νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και με σωστές επιλογές σε λίγους ξένους. Δεν μπορούμε να θέσουμε το σωματείο σε κίνδυνο οικονομικά. Εάν χαθεί η Ένωση από τον χάρτη με λάθος επιλογές θα είναι για τον Παραλιμνίτη, σαν να έχασε ένα μέλος της οικογένειας του”

"Η κόρη μου ναι είναι περήφανη. Προετοιμαζόταν καιρό για τους πανηγυρισμούς. Πρέπει και αυτή να προετοιμαστεί ότι θα υπάρχουν και ήττες στο επόμενο πρωτάθλημα. Πρέπει να προετοιμαστεί για τα δύσκολα"