Ούτε σήμερα... λύση στο διοικητικό / Τι έγινε στη Συνέλευση

Ούτε σήμερα... λύση στο διοικητικό / Τι έγινε στη Συνέλευση

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΝΠ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου αλλά ούτε αυτή την φορά βρέθηκε λύση στο διοικητικό. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι καταρτίστηκε σε σώμα το νέο ΔΣ στην καλαθόσφαιρα ενώ σε ότι αφορά την πετόσφαιρα, εγκρίθηκε από τα μέλη μετά από ψηφοφορία η συμπόρευση με την Αναγέννηση Δερύνειας. 

Fonbet - Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300!

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στην Συνέλευση και σας μετέφερε όλα τα σημαντικά...

-Στα ευχάριστα της ημέρας, καταρτίστηκε σε σώμα το νέο Δ/Σ της καλαθοσφαιρικής ομάδας, υπό την Προεδρία του Τάκη Τσίτσιου.

-Στο ποδοσφαιρικό, ο Πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Στρατής ανέφερε ότι οι διεργασίες είναι σε εξέλιξη, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Υπάρχει ελπίδα ότι αυτό θα μπορέσει να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

-Ο Λούης Γιαννάκη, υπεύθυνος της ομάδας πετόσφαιρας, ανέβηκε στο πάνελ και ανέλυσε ξανά τα δεδομένα σχετικά με την πρόταση για ενοποίηση με την Αναγέννηση. Όπως τόνισε ο κ. Γιαννάκη, η Δερυνειώτικη ομάδα αποφάσισε θετικά και απομένει η απόφαση της ΕΝΠ.

-Έγινε ψηφοφορία και βάση της καταμέτρησης, εγκρίθηκε από τα μέλη η συμπόρευση του πετοσφαιρικού τμήματος της ΕΝΠ με την Αναγέννηση.