Το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας επανέρχεται αυτή την εβδομάδα με τα ματς της 14ης αγωνιστικής.
Η πρώτη τετράδα σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλον, ενώ έχουμε και... δύο ισοβαθμίες. Ολυμπιακός και ΕΝΠ στους 27 ενώ ακολουθούν Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου με 25 βαθμούς. Την αγωνιστική θα "καλωσορίσει" ο αγώνας μεταξύ Πέγειας - Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα που είναι ουσιαστικά ντέρμπι. Στους 24 βαθμούς οι γηπεδούχοι και στους 23 οι φιλοξενούμενοι. - Η βαθμολογία
Χωρίς ντέρμπι οι ομάδες της τετράδας, έχουν την ευκαιρία για να μεγαλώσουν τις αποστάσεις- Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής
Σάββατο (6/1) :
- Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΠΑΕΕΚ, μεγάλη βαθμολογική απόσταση μεταξύ των δύο μιας και οι Κερυνιώτες είναι στους 11 βαθμούς. Θέλει τη νίκη πάση θυσία ο Ολυμπιακός για να μην χάσει έδαφος, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν την αντίδραση.
- Η Ομόνοια Αραδίππου θα φιλοξενήσει τον ΠΟ Αχυρώνα Ονήσιλο, για τα "περιστέρια" δυσκολεύουν τα πράγματα αφού οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται τόσο μακριά βαθμολογικά, έχοντας 18 βαθμούς.
- Η Ένωση θα υποδεχτεί τον ΠΟ Ξυλοτύμπου που επίσης υπάρχει μεγάλη βαθμολογική απόσταση, στους 27 η ΕΝΠ και στους 11 βαθμούς ο ΠΟΞ. Επιβάλλεται να μην χάσουν βαθμολογικό έδαφος οι "βυσσινί" και να συνεχίσουν ανοδικά. Ο ΠΟΞ είναι... στην επικίνδυνη ζώνη και πιθανή νίκη είναι οξυγόνο.
Κυριακή (7/1):
- Η ΜΕΑΠ θα υποδεχθεί την Ομόνοια 29ης Μαΐου στην Περιστερώνα, σε πολύ καλό φεγγάρι οι "πράσινοι" που έχουν ένα σημαντικό όπλο... και αυτό δεν είναι άλλο από τη δυναμική παρουσία του κόσμου της. Στους 25 βαθμούς το τριφύλλι και στους 15 η ΜΕΑΠ. Σημαντικό για την Ομόνοια ότι θα γνωρίζει τα αποτελέσματα των αντιπάλων της.