Τι ισχύει με Μπάλαζιτς/ Χρήμα... στην ΕΝΠ!

Close
Τι ισχύει με Μπάλαζιτς/ Χρήμα... στην ΕΝΠ!

Δεν προχωράει η περίπτωση Γκρέγκορ Μπάλαζιτς στην ΕΝΠ.

Ο Σλοβένος κεντρικός αμυντικός ο οποίος αρχικά είχε συμφωνήσει για να ανανεώσει με την Παραλιμνίτικη ομάδα, άλλαξε γνώμη και ζήτησε όπως ακυρωθεί η συμφωνία και να αναζητήσει άλλη ποδοσφαιρική στέγη.

Οι «βυσσινί» αποδέχθηκαν την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ωστόσο άσκησαν το δικαίωμα που είχαν βάλει στο συμβόλαιό του, εισπράττοντας ένα σεβαστό ποσό!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Μπάλαζιτς συμφώνησε με την ΕΝΠ και πήγε για υπογραφές, ζήτησε όπως προστεθεί στο συμβόλαιό του όρος που θα του επέτρεπε να μείνει ελεύθερος μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, σε περίπτωση που έβρισκε καλύτερη πρόταση. Οι ιθύνοντες της ομάδας έδειξαν κατανόηση και προσέθεσαν μια ρήτρα με την οποία αν ο παίκτης αποφάσιζε ότι θέλει να αποχωρήσει, θα έπρεπε να καταβάλει στην Ένωση ένα ποσό ως αποζημίωση για την ελευθέρα του.

Έτσι κι έγινε, με τον Μπάλαζιτς να πληρώνει το  ποσό που είχε συμφωνηθεί και η ΕΝΠ να… εισπράττει χρήμα από το πουθενά, λίγες μόλις ημέρες μετά την ανανέωση μαζί του! Χρήμα το οποίο αναμένεται να αξιοποιηθεί στην αναζήτηση του αντί – Μπάλαζιτς.

**Τα πιο πάνω μας τα επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος της ομάδας Κυριάκος Τίκκης, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του σχετικά με το θέμα.

Σταύρος Παπαδημητρίου