Παναγιώτου: "Να τερματίσουμε στην πρώτη οχτάδα...είναι δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσουμε"

Παναγιώτου: "Να τερματίσουμε στην πρώτη οχτάδα...είναι δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσουμε"

Καλεσμένος του Αντρέα Ψάλτη στην σημερινή εκπομπή της Digital TV, «Στην Κερκίδα», ο προπονητής του ΕΝΥ Ύψωνα, Νίκος Παναγιώτου που μίλησε για την ομάδα του αλλά και για την Ανόρθωση.

Εδώ όσα είπε:

Για την ήττα: «Δεν ήταν και η καλύτερή μας εμφάνιση, ήταν καλύτερος ο αντίπαλος και δίκαια κέρδισε, συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Συγκεντρωνόμαστε στην ΠΑΕΕΚ».

Για τη βαθμολογία: «Συναρπαστικό το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει φαβορί είναι όλες οι ομάδες πολύ κοντά. Δουλεύουμε για να το εκμεταλλευτούμε αυτό».

Οι στόχοι: «Να τερματίσουμε στην πρώτη οχτάδα, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσουμε».

Για την Ανόρθωση: «Ο κύριος Μουνιόθ άρχισε να βάζει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, πράγμα που φαίνεται και από την αγωνιστικότητα της ομάδας στο γήπεδο. Πολύ σημαντικό τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ. Το ότι βρίσκεται στην πρώτη εξάδα είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να παραμείνει εκεί μέχρι τον Ιανουάριο που θα μπορεί ο προπονητής να κάνει τις προσθήκες που θέλει. Να παλέψει τουλάχιστον για το Κύπελλο επειδή οι στόχοι του Πρωταθλήματος είναι απομακρυσμένοι».

Για το σύστημα 5-3-2: «Έχει δουλέψει με τους παίχτες ο Μουνιόθ, ξέρει τι να πάρει από τον κάθε ποδοσφαιριστή. Βλέποντας την ομάδα, που έχει χτιστεί λάθος από το καλοκαίρι, κάνει το καλύτερο μέχρι να έρθει και η μεταγραφική περίοδος».

Για το ότι χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις: «Αυτό το πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό, γνωρίζει ποια θέση θα δώσει το μάξιμουμ σε κάθε ποδοσφαιριστή. Με δικές του αλχημείες φτιάχνει το ανάλογο σχήμα για να παίρνει η Ανόρθωση τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία για να δουλέψει όπως πρέπει».

k

Την εκπομπή "Στην Κερκίδα" οδηγεί με ασφάλεια το Nissan Qashqai e-POWER του Ομίλου Πηλακούτα

k