Απάντηση ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ/"Δεν αρέσει να είσαι πρώτος"

Close
Απάντηση ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ/"Δεν αρέσει να είσαι πρώτος"

Δηλώσεις στην Cablenet παραχώρησε ο Νίκος Παναγιώτου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ονήσιλλο, που βρήκε τον Ερμή να κερδίζει με 1-0.

Αρχικά σχολίασε τα παράπονα που εξέφρασε ο κόους της αντίπαλης ομάδας Γιαννάκης Ποντικός...

"Παιδιά, επειδή έχω μάθει στη ζωή μου τον πρωταθλητισμό, να είσαι πρώτος, σε πολλούς δεν αρέσει. Αν με αυτή την εμφάνιση σήμερα ο Ερμής, έχει παράπονα ο συνάδελφος προπονητής, ας μας πει ο φίλος μου ο Λογίδης πάνω πόσες τελικές είχε ο Ερμής και πόσες ο Ονήσιλος (σ.σ 15 ο Ερμής έναντι 4 του Ονήσιλου)". 

Για τη νίκη: "Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έχουν κάνει πραγματικά μια θαυμάσια δουλειά. Δεν στηριζόμαστε σε μονάδες. Το δείξαμε και σήμερα, είχαμε μια σημαντική απουσία του Yebli.

Ήξερα στο ημίχρονο και είπα στα παιδιά το… μισό γκολ θα το βάλουμε, φτάνει να είμαστε σωστοί στην άμυνα. Δεν κινδυνέψαμε στο β΄ ημίχρονο, όπως και στο πρώτο μέρος.

Έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι όλες τις ομάδες. Υπάρχει δρόμος ακόμη. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτά τα παιδιά, που καθημερινά δουλεύουν επαγγελματικά για να ανεβάσουμε τον Ερμή στην Α΄ Κατηγορία και αυτό θα πράξουμε. Ευχαριστώ τους φίλους του Ερμή που ήταν εδώ σήμερα. Ψες κυκλοφόρησε ένα φιλμάκι στο facebook από τη σεζόν 2013-14 που κάναμε 19 αγωνιστικές αήττητοι, όταν ανεβήκαμε από τη Β΄ στην Α΄ Κατηγορία, κάτι που δεν θα ξανά καταφέρει κανείς. Τώρα έχουμε 17 ματς αήττητοι και στόχος μας να ξεπεράσουμε  το  δικό μας ρεκόρ. 

Στόχος μας είναι να κλειδώσουμε την άνοδο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Οθέλλο. Με ενθουσίασε ψες ο Οθέλλος που τον παρακολούθησα".

Σχόλιο για τον Ηλία Γεωργίου: @Ο Ηλίας μπορεί να είναι ο αδικημένος της σεζόν μέχρι στιγμής. Έχει το γκολ, είναι καθαρά επαγγελματίας αν και νεαρός, τα γκολ του Ηλία μας έχουν στην 1η θέση, ο Θεός να τον έχει καλά, έχει πολλά χρόνια μπροστά του να παίξει μπάλα και κανείς δεν θα του στερήσει τις ευκαιρίες".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

ψω

Στέλιος Αναστασίου