''Δουλέψαμε στην ψυχολογία - Γιατί όχι πρωταθλητές;'' (βίντεο)

Close
''Δουλέψαμε στην ψυχολογία - Γιατί όχι πρωταθλητές;'' (βίντεο)

Μετά τη μεγάλη σημασίας νίκη με ανατροπή επί της Νέας Σαλαμίνας ο ποδοσφαιριστής του Ερμή,  Ηλίας Γεωργίου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του www.kerkida.net.

Για τον αγώνα σχολίασε: ''Πολύ σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε ευχαριστημένοι, βλέπουμε τη συνέχεια και ευελπιστούμε για ό,τι καλύτερο''. 

Για το καλό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα σε σχέση με πριν τη διακοπή είπε:  ''Η ομάδα είναι πολύ καλά δουλεμένη, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και προσωπικότητες. Το δείξαμε σήμερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δουλέψαμε πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και τα καταφέραμε. Αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια''. 

Για τους στόχους του Ερμή είπε: ''Ο στόχος του Ερμή είναι να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Γιατί όχι και ως πρωταθλητές;''

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες και που αφιερώνει τη νίκη είπε: ''Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα σήμερα. Όποτε με χρειάζεται θα την βοηθάω να κερδίζει. Μου δόθηκε η ευκαιρίες σήμερα, κερδίσαμε και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Τη νίκη αυτή την αφιερώνω στην οικογένειά μου''