"Κωμικοτραγικό τερέν - Για μια ακόμη φορά η διαιτησία δεν μας σέβεται"

Close
"Κωμικοτραγικό τερέν - Για μια ακόμη φορά η διαιτησία δεν μας σέβεται"

Ανάρτηση από τον Ερμή μετά την ήττα της ομάδας από την Ομόνοια 29Μ, με έντονα παράπονα τόσο για τον αγωνιστικό χώρο όσο για την διαιτησία του αγώνα...

Η ανάρτηση:

Ένα άσχημο αγωνιστικό απόγευμα για την ομάδα μας σε ένα <κωμικοτραγικο> τερεν βούρκο και γήπεδο γενικά..

Απορούμε πως έχει αδειοδοτηθεί αυτό το γήπεδο για αγώνες Β Κατηγοριας ,με τσιμεντένιο τοίχο στο 1 μέτρο από την γραμμή του πλαγίου αουτ!!

Οπου σε ένα μαρκάρισμα αντιπάλου ο ποδοσφαιριστής μας Δανιηλ έπεσε με τον κεφάλι πάνω στον τοιχο και έπαθε ελαφράς μορφής διασειση..ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ!!
Μετά  λύπης μας βλέπουμε για μια ακομη φορα οτι στους περισσότερους αγώνες μας φετος η διαιτησία δεν μας σέβεται!! Δεν ζητάμε την εύνοια κανενος αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ 50-50!!

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση της Ομονοιας 1948 για την αψογη φιλοξενεια και να τους συγχαρούμε για την νικη τους!!
'Οσον αφορά τον Ερμη μας ο Προεδρος ηδη εκανε το αυτονόητο(οπως πάντα) και την ενισχύει και αλλά μεταγραφικά με ποιοτικό παίκτη στον χωρο του κεντρου. Μια ηττα οπως η σημερινή σίγουρα δεν είναι καταστροφή όμως απο απόψε το βραδυ οφείλουμε ως Διοικηση να Διορθώσουμε τα <κακως κειμενα> και να παρουσιαστουμε απόλυτα έτοιμοι σε όλα για τον εντός έδρας αγώνα μας με τον ΑΣΙΛ το Σάββατο.!! Ερμης=ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ !!