Συλλυπητήρια ομάδων για το χαμό του Τζον Παναγή (UPD)

Close
Συλλυπητήρια ομάδων για το χαμό του Τζον Παναγή (UPD)

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τις ομάδες για το θάνατο του προέδρου του ΑΡΗ Τζον Παναγή...

ΕΔΩ η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ και ΕΔΩ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ...

Το κείμενο ανανεώνεται...

ΑΕΛ

Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους του προέδρου του Άρη Τζον Παναγή για τον χαμό του.

Καλό Παράδεισο

AEK

Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του προέδρου του Άρη Λεμεσού, Τζον Παναγή, για τον αδόκητο θάνατο του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

ΑΠΟΛΛΩΝ

ΑΛΚΗ

ΕΡΜΗΣ

ΔΟΞΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ εκφράζει τη βαθιά θλίψη των μελών του για το θάνατο του Τζόν Παναγή. Επίσης εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και σε όλο το οικοδόμημα του ΑΡΗ Λεμεσού.

Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΟΘΕΛΛΟΣ

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. το προσωπικό και οι ποδοσφαιριστές του ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΑΙΝΟΥ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του αδικοχαμένου Τζον Παναγή, προεδρου του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ που έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά. Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Ε.Ν.Υ ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ

Διοικητικό Συμβούλιο και Ποδοσφαιριστές  Της Ε.Ν.Υ ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ εκφράζουν τα ειλικρινή  συλλυπητήρια προς την οικογένεια του  του Άρη Λεμεσού για τον αδόκητο και απρόσμενο  θάνατο του Προέδρου του Σωματείου  Τζον Παναγή. Αιωνία του η μνήμη ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

enter " "

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Ο Αθλητικός Όμιλος Αγίας Νάπας εκφράζει τα ειλικρινά συλληπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του μ. Τζον Παναγή πρόεδρος του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία μόλις 53 ετών.
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει κ καλό του ταξιδι
Αιωνία του η μνήμη.

ΑΣΙΛ

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ

Ο Πρόεδρος, τα μέλη και το προσωπικό του Αθλητικού Συλλόγου Ισχύς Λύσης, εκφράζουν τα ειλικρινεί τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και την διοίκηση του Άρη Λεμεσού, για τον ξαφνικό και απρόσμενο θάνατο του τέως προέδρου και παράγοντα του Άρη Λεμεσού, Τζ'όν Παναγή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα του που θα τον σκεπάσει. Αιώνια του ή μνήμη!

ΠΑΕΕΚ

Το ΔΣ της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, το ποδοσφαιρικό τμήμα  και σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος της Κερύνειας εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του προέδρου του Άρη Λεμεσού, Τζον Παναγή, για τον αδόκητο θάνατο του.

ΚΟΥΡΗΣ ΕΡΗΜΗΣ

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. της ομάδας μας και ολόκληρη η οικογένεια του ΚΟΥΡΗ ΕΡΗΜΗΣ, εκφράζουν τον συγκλονισμό και τη βαθιά τους θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του προέδρου του Άρη Λεμεσού, Τζον Παναγή.

Στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης προς την οικογένεια του Τζον Παναγή αλλά και του Άρη Λεμεσού.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αντρέας Αυγουστή

Πρόεδρος Κούρη Ερήμης. 

ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΡΦΟΥ

Εκ μέρους όλων των φίλων του σωματείου μας εκφράζουμε τον συγκλονισμό και τη θλίψη μας για τον απροσδόκητο χαμό του Τζον Παναγή, αγαπητού προέδρου του σωματείου ΑΡΗΣ Λεμεσός. Τα θερμά συλληπητήρια μας στην οικογένεια του Τζον και στους φίλους μας στον ιστορικό ΑΡΗ. Ο Διγενής πενθεί σήμερα μαζί σας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η οικογένεια και σύσσωμη η διοίκηση του Ολυμπιακού Λευκωσίας εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για την ξαφνική απώλεια του Τζον Παναγή τόσο προς την οικογένεια του όσο και προς την ομάδα του Άρη Λεμεσού. Καλό σου ταξίδι πρόεδρε.

Ευχόμαστε Δύναμη και Κουράγιο στην οικογένεια, τους οικείους και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στον κ. Παναγή.

Ολυμπιακός Λευκωσίας

OMONOIA ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Άρη Λεμεσού για τον αδόκητο θάνατο του προέδρου του σωματείου Τζον Παναγή. Αιωνία του η μνήμη!