"Ένα χρόνο μετά και αυτό το ταξίδι καθορίζει τις ζωές των BELIEVERS"

"Ένα χρόνο μετά και αυτό το ταξίδι καθορίζει τις ζωές των BELIEVERS"

Σαν σήμερα πριν από 1 χρόνο, ο Εθνικός έπαιξε στον τελικό κυπέλλου με την Ομόνοια και έχασε το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι.

Δείτε το σημείωμα που ανέβασε η ομάδα της Άχνας μαζί με βίντεο...

25.05.2022 

Τότε είχαμε πει… 

«Θέλουμε να πούμε τόσα πολλά και την ίδια ώρα δεν βρίσκουμε τις λέξεις να περιγράψουμε όλα αυτά που ζήσαμε. Ένα ταξίδι τρελό που δυστυχώς η ιστορία το ήθελε αλλιώς.. 

Δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε… το παλέψαμε… Διδάξαμε.. Κλάψαμε. Λυπηθήκαμε.. μετά θυμηθήκαμε. Είδαμε μπροστά μας τους φίλους μας από το σχολείο, είδαμε φίλους φίλων, τους γείτονες μας, τα παιδιά μας, τους παππούδες μας στα ΜΠΛΕ. Πόσο σας πήγαιναν τα ΜΠΛΕ… Φωνάξαμε τόσες φορές ΑΧΝΑ που στο τέλος δεν μας έμεινε φωνή. Πήγαμε στις δουλειές μας σήμερα ΝΙΚΗΤΕΣ. Τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα σας από όλη την Κύπρο σήμερα μας έκαναν να κλάψουμε ξανά. Αυτή την φορά από περηφάνεια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Μας δίνετε τόση δύναμη για να πάμε παρακάτω. 

Εσείς, ο κόσμος μας και τα παιδιά μας είστε η μεγαλύτερη νίκη του Εθνικού μας - του θηρίου μας. Ευχαριστούμε που μάθατε στα παιδιά σας να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. Ευχαριστούμε που τους μάθατε ότι ο δυνατός μπορεί να πήρε το κύπελλο αλλά ο «μικρός» είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ. Ευχαριστούμε που πλέον για πάντα θα μας συνδέει μια νύχτα τρελή και μαγική» 

Ένα χρόνο μετά και αυτό το ταξίδι καθορίζει τις ζωές των BELIEVERS. 

ΑΧΝΑ μου τα παιδιά σου, συνεχίζουν να πιστεύουν.

*Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ