Ο Βαλάντης Καπαρτής μίλησε στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net.
Για την διακοπή του πρωταθλήματος…
“Βιώνουμε μια δύσκολη κατάσταση λόγω του κορονοϊού. Πρέπει όλοι να κάνουμε υπομονή. Προσπαθούμε και εμείς οι παίκτες να προπονούμαστε ατομικά, για να κρατηθούμε όσο μπορούμε καλύτερα σε φόρμα. Αναμένουμε την απόφαση από τις αρμόδιες αρχές για το αν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα μας”.
Ποια είναι η άποψη σου για την συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος;
“Δεν έχει λάθος και σωστό στην συγκεκριμένη περίσταση. Εμένα η άποψη μου είναι πως ο πρωταθλητής πρέπει να βγαίνει μέσα από το γήπεδο, αλλά εννοείται προέχει η υγεία. Πρέπει να ακολουθούμε πιστά τα μέτρα έτσι ώστε να περιορίσουμε αυτόν τον εφιάλτη. Είναι μια δοκιμασία. Όσο για την περίπτωση που δεν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα για το τι πρέπει να γίνει… αυτό θα το κρίνουν οι αρμόδιοι, αλλά για μένα θα ήταν λάθος να αδικηθούν ομάδες. Δεν είναι σωστό, όλα πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο. Με την βοήθεια του Θεού να περιορίσουμε την πανδημία και θα βρεθεί μια λύση”.
Για την νέα σεζόν…
“Πραγματικά δεν κάνω σκέψεις για την νέα σεζόν. Το μόνο που σκέφτομαι αυτή την στιγμή είναι πως να ξεπεράσουμε όλο αυτό το κακό. Πραγματικά λυπάμαι για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Πρέπει να βγούμε δυνατοί από αυτή την δοκιμασία”.
Για το συμβόλαιο του...
“Φέτος αγωνίζομαι δανεικός στον ΑΣΙΛ, από τον Εθνικός Άχνας. Τον Μάιο λήγει το συμβόλαιο μου με την Άχνα. Να δούμε τι θα γίνει”.
Φυτούλα Μωυσέως