Ο εκπρόσωπος τύπου της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών, Ανδρόνικος Ξιαρής μίλησε στο News Room στην Digital TV.
Αναφέρθηκε στην τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την Αλκή στο γήπεδο "Αμμόχωστος Επιστροφή" όπου η ομάδα της Καρμιώτισσας με νίκη κατακτά τον τίτλο της Β' κατηγορίας.
"Δίνουμε τον τελευταίο αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα, ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στην Αλκή όπου θα κριθεί και ο πρωταθλητής"
"Ευελπιστούμε με μια καλή παρουσία να είμαστε εμείς αυτοί που θα σηκώσουν την κούπα του πρωταθλήματος"
"Είναι ένας τεράστιος άθλος για ένα σωματείο της εμβέλειας της Καρμιώτισσας, μέσα σε έξι χρόνια να έχει τρεις παρουσίες στην Α' κατηγορία"
"Καταφέρνουμε μέσα από πολύ καλή δουλειά και με ένα πρόεδρο που έχει φιλοδοξίες ο οποίος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα... πετυχαίνουμε τους φετινούς μας στόχους"
"Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει μια συνεργασία, με Ρώσο επενδυτή που μένει μόνιμα στην Κύπρο, εξέφρασε ενδιαφέρον να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα της Καρμιώτισσας"
"Αναμένουμε εντός των επόμενων ημερών, να γίνει εταιρεία η Καρμιώτισσα ποδόσφαιρο και να μεταβιβαστεί από το σωματείο στην νέα εταιρεία η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος"
"Είναι μια πολύ σοβαρή εξέλιξη, η οποία πιστεύω θα βοηθήσει την Καρμιώτισσα να ψηλώσει τις μετοχές της, το επίπεδο και γενικά όλο το οικοδόμημα της"
"Ο επενδυτής είναι ένας άνθρωπος που έχει φιλοδοξίες για το μέλλον και στόχους"
"Το μόνο πρόβλημα που εκκρεμή για την νέα χρονιά που μας έρχεται είναι σε ποια έδρα θα αγωνιζόμαστε"