Πήγε στην προπόνηση ο Πρόεδρος της Καρμιώτισσας

Close
Πήγε στην προπόνηση ο Πρόεδρος της Καρμιώτισσας

Νέα ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών. Ο Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Βραχίμης έδωσε το παρόν στην σημερινή προπόνηση και έστειλε μήνυμα... για άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά...

«Μήνυμα αμέριστης στήριξης και εμπιστοσύνης προς όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας, έστειλε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Βραχίμης, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του παραβρέθηκε στη σημερινή προπόνηση στο Κοινοτικό Γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών.Ζήτησε από όλους να συγκεντρωθούν στο μεγάλο στόχο που έχει τεθεί από την αρχή της χρονιάς και που δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδας στη Α΄ Κατηγορία, καλώντας τους ταυτόχρονα να αγνοήσουν τους διάφορους ψιθύρους και φήμες που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο.

Τελειώνοντας, ευχαρίστησε την Αστυνομία Κύπρου για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης που αφορούσε τον συλληφθέντα ποδοσφαιριστή μας και διαβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την ετοιμότητα του Σωματείου μας να συνεργαστεί πλήρως με όλες τις αρμόδιες αρχές (ΚΟΠ, Αστυνομία κ.α.) για διαλεύκανση αυτών των υποθέσεων».

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ