Από την Κύπρο, στις Η.Π.Α!

Από την Κύπρο, στις Η.Π.Α!

Ο Σέργιος Φενερίδης έχει εξασφαλίσει πλήρη υποτροφία για να σπουδάσει στο Virginia Polytechnic Institute and State University στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου και θα συνεχίσει και την ποδοσφαιρική του καριέρα. Η ΜΕΑΠ αποχαιρετάει τον παίκτη της και του εύχεται καλή επιτυχία στους νέους του στόχους.

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και επίσημα ένα σημαντικό γεγονός που αφορά τον ποδοσφαιριστή μας, Σέργιο Φενερίδη. Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε ότι ο Σέργιος Φενερίδης δεν θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας.

Ο λόγος για την αποχώρησή του είναι η εξαιρετική απόδοσή του κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, η οποία τον οδήγησε στην εξασφάλιση μιας πλήρους υποτροφίας για να σπουδάσει Virginia Polytechnic Institute and State University στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου και θα συνεχίσει και την ποδοσφαιρική του καριέρα. 
Αυτή η ευκαιρία είναι μοναδική και δεν θέλησε να την αφήσει ανεκμετάλλευτη.

Ο Σέργιο Φενερίδης ήταν ένας από τους πιο αξιόπιστους και αγαπημένους ποδοσφαιριστές μας, με πολύτιμες συνεισφορές στην ομάδα μας την περσινή σεζόν. Η δεξιότητά του στο γήπεδο και η αφοσίωσή του στο άθλημα ήταν εμφανείς κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα μας.
Θέλουμε να του ευχηθούμε τα καλύτερα τόσο στο ακαδημαϊκό αλλά και στο αθλητικό κομμάτι και είμαστε περήφανοι που συμβάλαμε και εμείς λίγο σε αυτή του την επιτυχία".  

#meapfamily #meapfootball #meapacademies