Όπως και να το δει κανείς, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να ''χρυσώσει το χάπι''…
Στο πρώτο της φετινό εντός έδρας παιχνίδι η Νέα Σαλαμίνα έμεινε στην άγονη ισοπαλία απέναντι στον σαφώς ασθενέστερο Ηρακλή Γερολάκκου που αγωνιζόταν μάλιστα με δέκα ποδοσφαιριστές από το 64’.
Είτε αστοχία, είτε αδυναμία ή απλά ατυχία να το χαρακτηρίσει κανείς δεν παύει από το να είναι ένα αποτέλεσμα που απογοήτευσε όλους στο οικοδόμημα της ομάδας.
Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι καταστροφικό αφού ακόμη είμαστε μόλις στην αρχή του πρωταθλήματος, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση αποτελεί ένα γερό χαστούκι αφύπνισης ενόψει τις δύσκολης συνέχειας. Εξάλλου, έχει ειπωθεί κατ’ επανάληψη πως το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας είναι ιδιαίτερο και η φανέλα και ο άτυπος τίτλος του φαβορί δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Θέλοντας και μη οι ερυθρόλευκοι αφήνουν πίσω τους την γκέλα και διοχετεύουν την έμφαση τους στο επικείμενο ματς απέναντι στον ανεβασμένο-εμψυχωμένο Διγενή Μόρφου. Εννοείται πως η νίκη επιβάλλεται αφού σε αντίθετη περίπτωση θα διαιωνιστεί η κριτική και η αμφισβήτηση προς τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας.
Πρέπει να το προσέξει…
Αν υπάρχει μια αίσθηση που αφήνει βλέποντας κανείς τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας της Αμμοχώστου είναι πως παρόλο που έχει κυκλοφορία και δημιουργεί πολλές φάσεις, εντούτοις, δεν μπορεί να τις μετουσιώσει σε γκολ. Πέραν των επιθετικών Πέρεζ και Λουκά πρέπει να μπουν επειγόντως στην εξίσωση σκοραρίσματος κι άλλοι ποδοσφαιριστές αν θέλει να μην δημιουργηθεί σοβαρότερο πρόβλημα που δεν διορθώνεται εύκολα. Αυτό, σαφώς, πρέπει να το προσέξει ιδιαίτερα ο Άνχελ Λόπεθ και οι συνεργάτες του όσο το δυνατό γρηγορότερα.
Δείτε το Super Monday (#4 - 2025/2026) με καλεσμένο τον Παναγιώτη Ζαχαρίου:
