Ενθουσιασμένοι δηλώνουν στη Νέα Σαλαμίνα με τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής του Γιώργου Παυλίδη.
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ήταν εδώ και καιρό στην ακίδα ενδιαφέροντος των κόκκινων της Αμμοχώστου και όταν δόθηκε η δυνατότητα κινήθηκαν προς την απόκτησή του.
Με το που αποκτήθηκε μπήκε μεμιάς στο πετσί της ομάδας και από τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας έδειξε μέρος του πλούσιου ταλέντου του. Διαθέτει εξαιρετικά σωματικά προσόντα, ποδοσφαιρική παιδεία, παίζει με τα εξίσου καλά με τα δύο πόδια και... γενικά πρόκειται για καλό χειριστή της μπάλας.
Παρά τις πολλές επιλογές στην μεσαία γραμμή με τις εμφανίσεις του πείθει την τεχνική ηγεσία ότι μπορεί να αποτελέσει μια βασική και απόλυτα ποιοτική επιλογή.
**Ξέχωρα της μικρής κόντρας που πήγε να ξεσπάσει με την ΠΑΕΕΚ για τον τρόπο απόκτησής του, οι ερυθρόλευκοι έκαναν ξεκάθαρο ότι κινήθηκαν νομότυπα (σ.σ σύμφωνία με Ανόρθωση όπου ανήκει) και δεοντολογικά για την απόκτησή του.