Λεπτομέρειες για τον αγώνα στην Αραδίππου

Close
Λεπτομέρειες για τον αγώνα στην Αραδίππου

Η Νέα Σαλαμίνα ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου.

Μοναδικό προνόμιο για κάθε νέα εγγραφή στην Parimatch. Βάλε στην εγγραφή σου τον κωδικό CHRISTMAS20 και πάρε €20 για τα πρώτα σου στοιχήματα!

Διαβάστε αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου που είναι ορισμένος για το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 14:30, στο Κοινοτικό Στάδιο Αραδίππου.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Τρίτης με Παρασκευή και οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το Red Shop στο γήπεδο N. Papas Group – Αμμόχωστος Επιστροφή, σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00 Τετάρτη 09:00-13:00) ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 24 663090 για να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:

Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Μαθητικό εισιτήριο: 4 ευρώ
Παιδικό: δωρεάν
Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου αλλά και τις κατευθυντήριες οδηγίες της ΚΟΠ τα ισχύοντα μέτρα για την παρουσία θεατών στα γήπεδα είναι:

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες σε πληρότητα 75% της χωρητικότητας του γηπέδου, νοουμένου ότι τηρείται μια από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (εμβολιασμός και με τις 2 δόσεις ή εμβολιασμός με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson και μετά από πάροδο δύο εβδομάδων)
Πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη νόσο COVID-19 τους τελευταίους έξι μήνες
Πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος από εξέταση PCR με ισχύ 72 ωρών.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ