Με ποιοτικούς παίκτες, με εμπειρία στην Α΄Κατηγορία θέλει να συνεχίσει στα μεταγραφικά ο Ολυμπιακός.
Έχουν γίνει οι επαφές, έχουν προσεγγιστεί οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι και περιμένουν τις απαντήσεις.
Οι μαυροπράσινοι δεν θέλουν να κάνουν βιαστικά βήματα αφού υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τις 22 Ιούλη που ξεκινάει η προετοιμασία.
Έχουν ήδη έρθει τρεις νέοι εξαιρετικοί παίκτες κάτι που δείχνει τις προθέσεις για δυνατή ομάδα και άνοδο. Τάσος Κίσσας, Μάρκος Χαραλάμπους, Λεωνίδας Κονομής αποτελούν πολύ καλές κινήσεις που όταν πλαισιωθούν και με άλλους έχουν την προοπτική για ένα δεμένο σύνολο.
Ήδη ανανέωσε ο 18χρονος αμυντικός, Άγγελος Γαβριήλ, ενώ στόχος είναι να ακολουθήσουν Φίλιππος Ευτυχίδης, Άγγελος Ζευκής και Ανδρέας Φραγκέσκου.
Ο κόουτς Νίκος Νικολάου πιστεύει πάρα πολύ στο Κυπριακό ταλέντο και το απέδειξε και στις προηγούμενες ομάδες του. Θέλει να κρατήσει τους παίκτες που ξέρει ότι θα προσφέρουν στον απώτερο στόχο του Ολυμπιακού και με την προσθήκη των επόμενων να δημιουργήσει το κράμα που θέλει.
Εκεί όπου στην προετοιμασία το σύνολο θα δέσει για να ανταποκριθεί στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που ακολουθεί.