Εκλογική συνέλευση στην Θύρα 9

Εκλογική συνέλευση στην Θύρα 9

Ανακοίνωση από την Θύρα 9 με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν και ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης στις 23 του μηνός:

"Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ,

Μια σημαδιακή ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΗ χρονιά φτάνει στο τέλος της με αμέτρητες δράσεις, κοινωνικές και οπαδικές, με αποκορύφωμα τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση της οργανωμένης μας κερκίδας. Μια χρονιά που είδε την ΘΥΡΑ9 να μεγαλώνει και να δυναμώνει, τόσο σε όγκο, σε αριθμό νέων μελών αλλά και στην αύξηση του ενεργού μας πυρήνα σε κάθε δραστηριότητα και υποχρέωση που καλέστηκε, τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου. Η θητεία της ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της ΘΥΡΑ9 για την χρονιά 2022-2023 φτάνει περήφανα στο τέλος της, έτσι και φέτος καλούμε όλα μας τα μέλη στην Τακτική-Εκλογική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου η ώρα 19:30, στον κεντρικό μας σύνδεσμο.

Δικαίωμα ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη που είναι τακτοποιημένα τα τελευταία δύο χρόνια. Για υποβολή υποψηφιότητας στην Γραμματεία της Θ9 μέχρι και τις 21 Ιουνίου.

Συνεχίζουμε από εκεί που έχουμε μείνει, με όραμα, πόρωση και πάθος για να παραδώσουμε την βαριά μας ιστορία στις νέες γενιές, και στο νέο ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΟ αίμα.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ".